Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Gauss, am avut si eu un multimetru, exact ca cel din poza, dar romanesc. Adica scria pe romaneste pe el. Problema la al meu erau contactele la comutatoare si la afisaj. La un moment dat, s-a dus integratul. Facea niste nazbitii necontrolabile, ca nu stiam de unde vine problema. Dupa ca l-am schimbat, a mai zacut la mine o vreme, apoi l-am dat. 

Link spre comentariu

Prin 1982 seara mergeam cu un prieten spre discoteca si ne-am oprit la restaurantul hotelului Aurora   ( unul din cele 2 cel mai cel pe vremea aceea ) si am vazut - a fost prima data , ca la masa cineva servea PEPSI.........ne-am pus repede la o masa , a venit chelnerul ,noi : 2 PEPSI ! 

el- Pepsi se da 2 buc la o sticla de vin rosu ......

- pai ,ada o sticla de vin rosu ,Murfatlar pinot noir   ( pe vremea aceea era mult mai calitativa ca acum....)

- pai vinul se da min la 2 portii de ceafa la gratar cu cartofi.......

Asa ca am mancat si baut ..... ( Pepsi atunci era asa de bun ,ca desfacut dopul si  in cateva secunde simteai aroma specifica ,placuta  de la 2 metrii - nu e ca acum o zeama lipicioasa ,dulce de zahar si alti indulcitori )

Link spre comentariu

Pepsi a aparut pe la finele anilor 60. 3 lei sticla. Dupa 75 a cam disparut. Prin 80 -82 il mai gaseam la Costinesti, daca eram in fata chioscului, la ora deschideri. Rar gaseai, pe la circiumi mai cu staif, cu zice colegul de forum. Dupa 89, reaparuse, intii la TEC si prin tirgurile din Drumul Taberei sau Dristor, apoi au aparut fabricile de imbuteliat. Din pacate, cum se zice mai sus, alt gust, mai prost!

Link spre comentariu
Acum 8 ore, dan-a2 a spus:

Pe lângă amendă penală, inchisoare 1 ... 5 zile si intreruperea curentului eu aș fi adăugat și două-trei ore de tortură, pentru necuratarea zăpezii din fața proprietății :rade:.

Din ce perioadă e cretinitatea asta de lege ? ... WW2 banuiesc ... dar mentalitatea imi amintește de perioada medievală.

Oare in alte capitale ale lumii existau prefecți care dadeau astfel de legi aberante, sau eram unici ? ... 

Editat de +_Florin_+
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări