Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

In ultima poză e testerul pentru baterii, imi amintesc că pe vremea regretatului vânzătorii il foloseau inainte de a-ți vinde bateriile (R6, R14, R20). :rade:

In majoritatea cazurilor, becul era "cu lupă" ...

Editat de +_Florin_+
Link spre comentariu

Lanterna ElBa din bachelita, am avut din aceea, exact neagra, mai erau si maro insa mai rare prin magazine.

Lanterna de semnalizare insa n`am avut.

Am una asemanatoare prin atelier dar este din aceea cu lupa fara filtre colorate.

Link spre comentariu

Lanterna de semnalizare conform unor materiale gasite pe net, ar putea fi datata in anul 1938. Nu stiu cata incredere pot avea in astfel de materiale, dar e mai mult decat nimic.

124k2dk.jpg

Pt cine vrea sa monteze pe masina...

DSC05103.jpg

DSC05101.jpg

Link spre comentariu

Lanterna de semnalizare am avut. Avea trei filtre colorate, rosu, galben si albastru, daca mai tin bine minte. Intr-o seara, am prins-o de nasturele de la haina si m-am dus la buda. Cred ca si acum e acolo!

Am avut si o lanterna care mergea cu bateria aia de 3 volti, cea verde, jos in prima poza.

Waw, de unde ai aparatele alea, Doru? Primul e " limba si bila" folosit la viraje, celalat e un orizont.

Link spre comentariu
Acum 10 ore, okean a spus:

Bicicleta " Pionier " aparuta mult inaitea lui " Pegas "

z 3DSC_0108.jpg

z 3DSC_010.jpg

z 3DSC_01.jpg

Ai asa ceva acasa sau este poza luata de pe net?

A fost prima mea bicicleta...am primit-o cand aveam 7 ani dupa ce am terminat clasa a-I-a...era albastra.

Editat de mac01
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări