Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Totuși, energia trebuie sa fie enorma, dacă un 7,62 are traiectorie curbata la 100m, parca trageam cu înălțător 3 din câte mai țin minte. Ori o săgeată de 10cm cu ampenaj are ceva frecare cu aerul la viteză aia, frecare ce trebuie compensata. Am văzut și eu câteva exemplare moderne, dar nici una nu se lauda cu performanța asta. 

Acum 6 minute, gauss a spus:

Cadrul ( arcul perpendicular pe corpul arbaletei ) e un compozit multistrat din otel cu fibra de carbon , iar coarda din toron multifilar de otel special . Energia e peste un arc de competitie . 

Link spre comentariu

Ce sa zic , nu vreau sa intru in polemica . Arbaleta are luneta holografica si " punct rosu " , ochirea nu e o problema . N - am sustinut ca trage ca laseru' , paralel cu vederea . N - am nici un interes sa  - i sporesc bataia ... , n - am asa ceva .  Am doar stiinta ca exista . Ceva comercial , se gaseste pe piata si se vizioneaza pe youtube . Alea de folosinta speciala or fi mai bune ( zic si eu ... ) , si sunt folosite de oameni care s - au antrenat destul , militari selectionati ... :

Editat de gauss
Link spre comentariu

Fosta nevasta a lu' Nea Petrica mai bine s - ar ocupa de alte alea . Auzi , trimitea avionu' de vanatoare ... , cred ca madama nu stie care - i fatza si spatele la o aeronava de genu' . Altfel , sigur s - a intamplat , cu alte mijloace . Ca noii conducatori ai Romaniei dispuneau de tzara ca de propriul portofel .  Mai bine vorbim de " marfa " pe care o plasa Ceausescu la negri , sa produca , si sa aiba canibalii aia ceva exotic de f...tut :

https://evz.ro/povestea-romancei-imparatul-bokassa.html

Editat de gauss
Link spre comentariu
Citat

Ştiaţi că Gheorghe Gheorghiu-Dej o punea cu Michèle Morgan

Gura lumii sloboda... 

Citat

Ca noii conducatori ai Romaniei dispuneau de tzara ca de propriul portofel 

Te referi la Iliescu, Constantinescu, Nastase, Dragnea, Teodorovici, Voiculescu, Voicu, Ponta, deputatul Mitraliera...

Ingrid Bergman a fost o actrita deosebita si, intr-adevar, o femeie frumoasa. Nu acelasi lucru pot spune despre Bette Devis.

download.jpeg-1.jpg

Link spre comentariu

Nu . Nu ma refer la aceia . N - as amesteca ce a fost pana in '90 cu ce a fost ( si este ) dupa . Cred ( sper ) ca e evident de ce . Si cred ca lipsesc din lista cel putin doua personaje . Oare de ce ? 

P.S. - mai bine ramanem la anecdotica ( adevarata ) , ca altfel e politica si se inchide topicu' . Sau asa trebuie ? 

Editat de gauss
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări