gauss Postat Noiembrie 9, 2019 Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 (editat) Ma bucur , si cer scuze pentru prima tentativa ( nereusita ) . Invatatura de minte , pentru viitor . Sau imi scapa ceva ... , oricum nu mai conteaza . P.S. - mie nu mi - a placut niciodata Marylin Monroe . Sau Norma Jeane Baker ... Cred ca sentimentul ar fi fost reciproc , daca ne - am fi cunoscut . Nu acelasi lucru s - a intamplat cu fratii Kennedy ... Editat Noiembrie 9, 2019 de gauss Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 9, 2019 Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 Și totuși a fost o actriță destul de bună, comparativ cu ce este astăzi... Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 9, 2019 Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 (editat) Pe dracu' actrita ... Cam cum a fost Samanta Fox cantareata . Ma rog , pot fi subiectiv . Si eu , si criticii de specialitate . P.S . - astazi , cam subtzi la actorie . Si la barbati , nu numai la femei . Ma refer la categoria sub 35 de ani . Parere personala ... Editat Noiembrie 9, 2019 de gauss Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 9, 2019 Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 A fost bună....dar mai mult la pat, Kennedy ştia s-o apecieze mai bine aşa. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 9, 2019 Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 (editat) Mie mi-a placut, facea pe prostovana, și era haioasă... Frumoasă era... Kennedy... o evalua, o testa! Editat Noiembrie 9, 2019 de Vizitator Bă potoleste-te! Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 9, 2019 Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 (editat) Kennedy " lucra " mult . E de notorietate , a iesit la iveala dupa decesul sau . Altfel , mare presedinte . Si valoros ca om . Editat Noiembrie 9, 2019 de gauss Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 9, 2019 Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 La 09.11.2019 la 17:30, gauss a spus: P.S. - mie nu mi - a placut niciodata Marylin Monroe . Extinde Nici mie, ca actrita, pt ca (,) ca femeie, ce sa aiba sa nu-ti placa...dar arbaleta de la pag 31 e faina, cu repetitie. Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 9, 2019 Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 Gauss, nu m-am prins care-i chichirezu'! M.M. a fost o actrita medie, nici mai buna, nici mai rea. O prindeau bine rolurile de ingenua, ca sa nu zic prostuta. A facut cariera mai mult prin viata tumultuoasa. Nu mai buna, dar nici mai slaba decit Elizabeth Taylor. Alte, niste, reclame de epoca. Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 9, 2019 Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 La 09.11.2019 la 18:09, icar a spus: Gauss, nu m-am prins care-i chichirezu'! M.M. a fost o actrita medie, nici mai buna, nici mai rea. O prindeau bine rolurile de ingenua, ca sa nu zic prostuta. A facut cariera mai mult prin viata tumultuoasa. Nu mai buna, dar nici mai slaba decit Elizabeth Taylor. Alte, niste, reclame de epoca. Extinde Elisabeth Taylor chiar a fost actrita . Marylin Monroe , nu . Ma rog , pareri personale . Daca e voie ... Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 9, 2019 Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 (editat) La 09.11.2019 la 17:46, doru3160 a spus: Nici mie, ca actrita, pt ca (,) ca femeie, ce sa aiba sa nu-ti placa...dar arbaleta de la pag 31 e faina, cu repetitie. Extinde E o treaba personala . Nu - mi plac blondele . E o chestie de chimie sufleteasca si fiziologica ( sa zicem ) proprie . Nimic legat de I.Q. sau alte cele . Pur si simplu am constatat de - a lungul anilor . P.S. - da , frumos artefact arbaleta . Ca fapt divers , variante speciale se folosesc de catre trupele speciale din cateva tari . Coreea de Sud e una dintre ele , si Taiwan - ul , are in dotarea comandourilor de actiune la distanta , antrenate sa lupte pe teritoriul Chinei Continentale ( comuniste ) . https://taiwantoday.tw/news.php?unit=4&post=6977 Arbaleta moderna trage cu sageti si bile , pana in 200 metri e letala . Dar nu pentru aceasta e folosita , bilele sunt cu gaz tranchilizant sau neurotoxic , iar sagetile cu anestezic . Avantajul major e ca nu produce nici un zgomot , si nu deconspira locatia tragatorului . Scafandrii de lupta taiwanezi folosesc asa ceva , e pliata intr - o husa impermeabila . Se foloseste la patrunderea la bordul navelor ancorate , pentru neutralizarea santinelelor etc . Se pare ca si India foloseste , la trupele lor speciale , atat comandourile marine cat si cele care actioneaza in zona muntoasa la granita cu Pakistanul . In muntii inalti de - acolo un foc de arma se aude cat un judet de - al nostru . In fine , am divagat destul ... Editat Noiembrie 9, 2019 de gauss Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 9, 2019 Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 La 09.11.2019 la 18:43, gauss a spus: Arbaleta moderna trage cu sageti si bile , pana in 200 metri e letala . Extinde Folosind cadru elastic și coardă? Mi se pare cam mult 200 m. E doar mirarea unui necunoscător, dar recunosc ca de câte ori vad un exemplar nu ma pot abține sa nu îl admir. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 9, 2019 Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 (editat) Editat Noiembrie 9, 2019 de Vizitator norma jeane mortenson Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 9, 2019 Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 (editat) Cadrul ( arcul perpendicular pe corpul arbaletei ) e un compozit multistrat din otel cu fibra de carbon , iar coarda din toron multifilar de otel special . Energia e peste un arc de competitie . Are si oleaca de teava ( lisa ) , ca la pusca , si un soi de piston . Se armeaza cu o presa articulata . Sageata e mica , vreo 10 centimetri , titan cu ampenaj din fibra de carbon . Aveam ceva material despre ... , daca - l gasesc postez . Aici e o mica problema , decat sa gasesc ceva ... N - am o catalogare , si cativa Tb ( destui ) sunt greu de rascolit . In fine ... Editat Noiembrie 9, 2019 de gauss Link spre comentariu
mac01 Postat Noiembrie 9, 2019 Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 (editat) Ingrid Bergman a fost o actrita buna si o femeie frumoasa...nicidecum Marylin Monroe private image hosting Editat Noiembrie 9, 2019 de mac01 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate