Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Da, kit-ul asta l-am avut si eu, si mai era unul mai complicat, avea si o luneta.

Ehe, de cite ori nu am traforat si eu cu o ciozvirta de pinza! Atit de incordat era, ca daca se mai rupea pinza o data, riscai sa ramii fara dinti daca te pocnea in falca!

La loto ati jucat?

media-155060726557500700.jpg

Editat de icar
Link spre comentariu
Acum 5 ore, Dan57 a spus:

dar cele mai bune tigari din care am fumat

Mi-ai adus aminte ca in anul doi de facultate a ajuns coleg cu mine un arab care a ramas repetent. Am fost colegi un an - a ramas repetent din nou - dar am ramas prieteni buni inca un an pana a renuntat si a plecat acasa. Era un baiat de bani gata care facea Germania o data pe luna ca sa aduca produse Rexona. Imi oferea de fiecare data un cartus de Pall Mall fara filtru, tigarile pe care le fuma si el. Cea mai buna tigara pe care am fumat-o vreodata este Pall Mall fara filtru. Era prin anii '80. M-am lasat de fumat de 23 de ani, dar aroma acelor tigari nu am sa o uit niciodata.

tigari-pall-mall.thumb.jpg.ddc3efd97a1d0264f03fcfb025a0a240.jpg

Link spre comentariu
Acum 13 minute, icar a spus:

... riscai sa ramii fara dinti daca te pocnea in falca!

:rade:

Erau totusi din material moale, nu cred ca se lasa cu urmari din astea...ma distrau unii colegi care dupa ce chinuiau o panza pana la limita bunului simt, ca nu mai aveau cursa de taiere, bagau un picior pe o latura a cadrului si cu ambele maini trageau de cealalta latura ca sa-l aduca la starea initiala. Acum stau si ma gandesc ca daca un copil putea face asta, forta de extensie nu era chiar mare, nu erau prea elastice. 

Link spre comentariu

Aviator sunt de pe vremea monarhiei totusi...cele din primul rand de sus. Cam pe astea le-am prins eu. Unele le-am si fumat.

IMG-20181112-WA0036-jpg-4682245983026964

Editat de doru3160
Link spre comentariu

Da, primul pachet e de pe vremea monarhiei. Ambele erau pe jumatate un tub de carton, daca tin bine minte.

Din poza/colectie lipsesc tigarile Favorit, cele mai scumpe tigari prin anii 60.

Link spre comentariu

Urate mai erau masinile alea din tabla...:rade: 

Acum 4 minute, icar a spus:

Da, primul pachet e de pe vremea monarhiei. Ambele erau pe jumatate un tub de carton, daca tin bine minte.

Tre sa fii un pic mai tanar ca Gica Petrescu (da' nu cu mult) de zici ca le-ai prins si pe alea...

Editat de doru3160
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări