Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

okean

Postări Recomandate

Cred că e din 1986.

Acum văd ce scrie sub titlu: "Selecțiuni dinprogram". 

Tatăl meu mi-apovestit că fiind în armată, erau obligați să urmărească Telejurnal-ul. Cică la desene animate, nimeni nu vorbea. Atenția era maximă  La celelalte emisiuni, toți se foiau, vorbeau, etc.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Ovidanie a spus:

..........

Tatăl meu mi-apovestit că fiind în armată, erau obligați să urmărească Telejurnal-ul.

..............

Păi exact așa a fost și la mine ... sept '89....... sept '90

După o zi de alergat pe coclauri, seara, la telejurnal, trebuia să nu ațipim în fața lui Sirius 2xx,

altfel ne trezeam cu ceva proiectat direct în capul propriu și personal... 😀

Link spre comentariu

casca (modelul) nu exista in perioada respectiva, pantalonasii "hot" , incaltarile de asemenea..nici modelul  feminin nu se potriveste cu epoca.. poate cineva doreste reinvierea brandului (sa nu uitam Pegas).. succes! 

PS. motoarele care echipau motoreta Carpati erau  "Stela " , 2 viteze , nu stiu sa le fi fabricat Metrom ..

Si da  "In mod sigur, pute de efecte 3D !"

Singura MOTOCICLETA Romaneasca  ( insemnand  capacitate cilindrica mai mare  de 50cc) , am  avut placerea s-o vad in muzeul dela Sighet - stadiu de proiect - conceput si realizat de cei detinuti cu multi ani in urma  acolo..Respect!

Link spre comentariu

Textul reclamei este absolut imbecil,  acele motorete erau folosite  aproape exclusiv pe distante scurte -  cativa km.  Dupa 15-20km te trecea os prin os.  Nici vb de parcurs sute de km, fie si pe etape.  Si abia urcau o panta mai abrupta.

Chiar si cu Mobra (mult superioara) a traversa tara era o aventura la care nu multi se incumetau.

Plus ca mereu se stricau pe drum.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări