doru3160 Postat Iunie 20 Partajează Postat Iunie 20 Bre, ce program e ala, fara desene animate la 19.20? Pe alea le tin minte, ca veneam de unde eram si le urmaream, pe urma plecam iar afara. Ni se rupea de telejurnal sau cantarea romaniei. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iunie 20 Partajează Postat Iunie 20 Cred că e din 1986. Acum văd ce scrie sub titlu: "Selecțiuni dinprogram". Tatăl meu mi-apovestit că fiind în armată, erau obligați să urmărească Telejurnal-ul. Cică la desene animate, nimeni nu vorbea. Atenția era maximă La celelalte emisiuni, toți se foiau, vorbeau, etc. Link spre comentariu
Elservius Postat Iunie 20 Partajează Postat Iunie 20 Alte vremuri, altă calitate... La fel ca și la (fosta) I.R.A. Suceava; și celelalte din țară, în mod sigur. Link spre comentariu
dorian 70 Postat Iunie 20 Partajează Postat Iunie 20 Acum 2 ore, Ovidanie a spus: .......... Tatăl meu mi-apovestit că fiind în armată, erau obligați să urmărească Telejurnal-ul. .............. Păi exact așa a fost și la mine ... sept '89....... sept '90 După o zi de alergat pe coclauri, seara, la telejurnal, trebuia să nu ațipim în fața lui Sirius 2xx, altfel ne trezeam cu ceva proiectat direct în capul propriu și personal... Link spre comentariu
Elservius Postat Iunie 21 Partajează Postat Iunie 21 Pentru mașinile de cusut și nu numai... Link spre comentariu
okean Postat Iunie 22 Autor Partajează Postat Iunie 22 Ceva e ciudat in reclama aia, parca zici ca e pentru americani... " gigeta " poarta pantaloni scurti de blue jeans, ghete Insulated, cel putin ghetele au aparut la noi mult mai tarziu ! Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 22 Partajează Postat Iunie 22 Cum a scăpat de cenzură??Una din aia şi-a luat un amic,din banii lui adunați pentru o Dacie ce s-au devalorizat!Dacă n-a ascultat de noi să şi-i retragă la timp... Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 22 Partajează Postat Iunie 22 Acum 3 ore, okean a spus: Ceva e ciudat in reclama aia, parca zici ca e pentru americani... " gigeta " poarta pantaloni scurti de blue jeans, ghete Insulated, cel putin ghetele au aparut la noi mult mai tarziu ! Reclama originală https://www.elforum.info/topic/139883-old-stuff/?do=findComment&comment=1824653 Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 22 Partajează Postat Iunie 22 Nu cumva reclama anterioară e un fake creat cu AI??Mi se pare aiurea şi cravata de pionier... Link spre comentariu
okean Postat Iunie 22 Autor Partajează Postat Iunie 22 In mod sigur, pute de efecte 3D ! Link spre comentariu
validae Postat Iunie 22 Partajează Postat Iunie 22 De efecte 3D nu prea are cum, fiind o imagine bidimensională, dar făcătură sigur e.... Link spre comentariu
vasile barsan Postat Iunie 22 Partajează Postat Iunie 22 casca (modelul) nu exista in perioada respectiva, pantalonasii "hot" , incaltarile de asemenea..nici modelul feminin nu se potriveste cu epoca.. poate cineva doreste reinvierea brandului (sa nu uitam Pegas).. succes! PS. motoarele care echipau motoreta Carpati erau "Stela " , 2 viteze , nu stiu sa le fi fabricat Metrom .. Si da "In mod sigur, pute de efecte 3D !" Singura MOTOCICLETA Romaneasca ( insemnand capacitate cilindrica mai mare de 50cc) , am avut placerea s-o vad in muzeul dela Sighet - stadiu de proiect - conceput si realizat de cei detinuti cu multi ani in urma acolo..Respect! Link spre comentariu
Shambala Postat Iunie 22 Partajează Postat Iunie 22 Textul reclamei este absolut imbecil, acele motorete erau folosite aproape exclusiv pe distante scurte - cativa km. Dupa 15-20km te trecea os prin os. Nici vb de parcurs sute de km, fie si pe etape. Si abia urcau o panta mai abrupta. Chiar si cu Mobra (mult superioara) a traversa tara era o aventura la care nu multi se incumetau. Plus ca mereu se stricau pe drum. Link spre comentariu
Postări Recomandate