Elservius Postat Mai 30 Partajează Postat Mai 30 (editat) Cu adevărat o apariție bine venită la OLD stuff... . După cum se pare are alimentare monofazică ( 220-230v ), dar au fost și alimentate bifazat (380V). Pentru uz industrial... Editat Mai 30 de Elservius Completare Link spre comentariu
okean Postat Iunie 3 Autor Partajează Postat Iunie 3 Ce se arunca pe timpuri la gunoi ... Link spre comentariu
okean Postat Iunie 5 Autor Partajează Postat Iunie 5 (editat) Isophon, E. Fritz & Co. GmbH; Berlin: Construcție difuzoare din 1928 În catalogul expoziției pentru expoziția de radio din 1961 de la Berlin, compania este listată ca: "Isophon-Werke GmbH. Uzina I și Administrație" cu sediul în Berlin-Tempelhof, Eresburgstraße 22/23 ca expozant pentru "Difuzoare pentru orice scop". ” în Sala 1 Vest Acum 13 ore, doru3160 a spus: Au fost semiesecuri, celeroanele din aceeasi gama desi declarat inferioare " alergau " mai bine ! Editat Iunie 5 de okean Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 5 Partajează Postat Iunie 5 Acum 15 minute, okean a spus: Au fost semi esecuri, celeroanele din aceeasi gama desi declarat inferioare " alergau " mai bine ! Le-am postat nu fiindcă ar fi fost vârful de gamă, ci ca să le fac de râs Link spre comentariu
franzm Postat Iunie 5 Partajează Postat Iunie 5 Au fost ele cândva si vârf de gama, dar na, orice cal devine gloaba. Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 5 Partajează Postat Iunie 5 Țin minte cind au apărut ce dorite erau..... Mai am și acum o placa de baza și un procesor pe slot, placa de sunet și de rețea pe ISA, placa video pe AGP și ceva plăcute de memorie. Acum n'spe ani erau funcționale cind le-am băgat în cutie. Link spre comentariu
Atlas nou Postat Iunie 5 Partajează Postat Iunie 5 Acum 8 ore, okean a spus: Isophon, E. Fritz & Co. GmbH; Berlin: Construcție difuzoare din 1928 În catalogul expoziției pentru expoziția de radio din 1961 de la Berlin, compania este listată ca: "Isophon-Werke GmbH. Uzina I și Administrație" cu sediul în Berlin-Tempelhof, Eresburgstraße 22/23 ca expozant pentru "Difuzoare pentru orice scop". ” în Sala 1 Vest Au fost semiesecuri, celeroanele din aceeasi gama desi declarat inferioare " alergau " mai bine ! Buna Aveau nevoie de modificari,chiar simple.M-am ocupat de asta. Spor Alex P.S.Am sisteme vechi,486,P1.P2 etc.de toate tipurile(Intel si AMD),functionale. Nu stiu cand am timp pentru fotografii. Link spre comentariu
okean Postat Iunie 10 Autor Partajează Postat Iunie 10 (editat) Primul televizor in culori de la RCA Model CT100, Bloomington, Indiana anul 1954 luna aprilie ... Editat Iunie 10 de okean Link spre comentariu
okean Postat Iunie 14 Autor Partajează Postat Iunie 14 Ceva foarte vechi de la inceputul timpurilor... Enki cu frumoasa Ninharshag, alias Isis, Ishtar, Hera, Athena. Link spre comentariu
okean Postat Iunie 15 Autor Partajează Postat Iunie 15 Sansui 890 Eddie van Halen Edition - 1970 ! Link spre comentariu
okean Postat Iunie 18 Autor Partajează Postat Iunie 18 De la fabricuta de becuri li se trage... Link spre comentariu
dorian 70 Postat Iunie 19 Partajează Postat Iunie 19 (editat) Editat Iunie 19 de dorian 70 Link spre comentariu
Postări Recomandate