Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

okean

Postări Recomandate

Cu adevărat o apariție bine venită la OLD stuff...  . După cum se pare are alimentare monofazică ( 220-230v ), dar au fost și alimentate bifazat (380V). Pentru uz industrial...

Editat de Elservius
Completare
Link spre comentariu
Postat (editat)

Isophon, E. Fritz & Co. GmbH; Berlin: Construcție difuzoare din 1928
În catalogul expoziției pentru expoziția de radio din 1961 de la Berlin, compania este listată ca: "Isophon-Werke GmbH. Uzina I și Administrație" cu sediul în Berlin-Tempelhof, Eresburgstraße 22/23 ca expozant pentru "Difuzoare pentru orice scop". ” în Sala 1 Vest

65818cbea7a284f8d20da2b7f729ded3.jpg

Acum 13 ore, doru3160 a spus:

5b57f9bc-d6eb-4a0a-8000-1d85f18c8095.jpg

Au fost semiesecuri, celeroanele din aceeasi gama desi declarat inferioare " alergau " mai bine !

Editat de okean
Link spre comentariu
Acum 15 minute, okean a spus:

Au fost semi esecuri, celeroanele din aceeasi gama desi declarat inferioare " alergau " mai bine !

Le-am postat nu fiindcă ar fi fost vârful de gamă, ci ca să le fac de râs :)

Link spre comentariu

Țin minte cind au apărut ce dorite erau..... 

Mai am și acum o placa de baza și un procesor pe slot, placa de sunet și de rețea pe ISA, placa video pe AGP și ceva plăcute de memorie. Acum n'spe ani erau funcționale cind le-am băgat în cutie. 

Link spre comentariu
Acum 8 ore, okean a spus:

Isophon, E. Fritz & Co. GmbH; Berlin: Construcție difuzoare din 1928
În catalogul expoziției pentru expoziția de radio din 1961 de la Berlin, compania este listată ca: "Isophon-Werke GmbH. Uzina I și Administrație" cu sediul în Berlin-Tempelhof, Eresburgstraße 22/23 ca expozant pentru "Difuzoare pentru orice scop". ” în Sala 1 Vest

65818cbea7a284f8d20da2b7f729ded3.jpg

Au fost semiesecuri, celeroanele din aceeasi gama desi declarat inferioare " alergau " mai bine !

Buna

Aveau nevoie de modificari,chiar simple.M-am ocupat de asta.

Spor

Alex

P.S.Am sisteme vechi,486,P1.P2 etc.de toate tipurile(Intel si AMD),functionale.

Nu stiu cand am timp pentru fotografii.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări