Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

DSC08840.jpg

Incep sa se coaca...Nu stiu cati se pot bucura de asemenea priveliste cand ies din scara blocului, dar dimineata e foarte reconfortant, chiar daca nu se compara cu prunele de mai sus :)

Link spre comentariu

Sunt semicoapte. Cand sunt coapte, soiul asta se face inchis la culoare, ca ciresele amare. Doar cele de pe varf ajung sa se coaca, si graurii stiu de ele. Cele de jos le mananca ciorile.

Link spre comentariu
Acum 41 minute, BRANCA a spus:

Dobrin.jpg

Asta era "ochii lui Dobrin"?

Da, aia era...se mai numea " 2 ochi albastri ", " surorile chesler "... etc !

Link spre comentariu

Triunghiul Penrose, o figură IMPOSIBILĂ creată de artistul suedez Oscar Reutersvärd în 1934 și redescoperită în anii 1950 de fizicianul Roger Penrose, este cunoscut ca „imposibilitate în forma sa cea mai pură.

444923982-7396447907139519-5581791049403

Link spre comentariu
Acum 35 minute, franzm a spus:

Daca-i demontai geamul de plastic, batea ca. 100 m.

Alea au fost lanterne cat sa nu-ti bagi degetul in ochi pe intuneric, nu au avut raza mare de bataie cu oglinda aia. Inca detin una, au fost populare pt ca erau comode la purtat in buzunar si le mai montau la biciclete in loc de far.Dar lumina facuta era jalnica.

https://postimg.cc/gallery/ppPK3Hd

DSC00967.jpg

Care voia 100m cumpara asa ceva,

DSC00949.jpg

Model pt poseta, bec cu lupa

DSC00975.jpg

DSC00973.jpg

DSC00978.jpg

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări