Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

La vremea lui a fost o scula buna, dar s-a uzat moral repede de tot. 

Tin minte ca am tras citeva copii de programe pe casete Sony, luate din tirgul din Drumul Taberii. Dupa vreo doua saptamini, am incercat sa folosesc una. Canici, nu mai mergea! Dupa aia am aflat ca acele casete erau facaturi ordinare. Chestia e ca de atunci am ramas reticent la produsele Sony.

Au venit buteliiliiiiiiiii

df_pj_0014448.jpg

Dughene pretioase...

aa8ad16f9ddd38d451fba7eeefd1043d.jpg

Link spre comentariu

Apropo de prajituri. Imi placeau la nebunie, anandinele, ișlărul, cremșnitul ( cremeș), si eclerul. Acum nu mai au nici un gust, pardon, au gust de medicament. Am vazut, dupa ce am revenit in Sebes, in cofetarie, ișler si cremeș. Am comandat si ...dezamagire! Toate aunt facute cu creme de la Dr. Oetker, toate au gust de medicament. Nu mai dace nimeni prajituri adevarate, numai chimicale. Gospodinele mai vatrine freaca inca unt, bat oua, fierb creme pe abur. Iti lingi degetele, nu alta. Din pacate, rar mai gasesti asa ceva! Tineretul....blat de la supermarket, creme de la Dr. Oetker, fulgi de cocos (parerea mea, o porcarie!), bilute colorate si ...gata prajitura. Si, daca folosesc cumva zahar, apăi numai dăla brun sau brut (zahar tos, colorat sintetic, da la pret maxi!), altfel e jale!

Link spre comentariu
Acum 3 ore, icar a spus:

Au venit buteliiliiiiiiiii

df_pj_0014448.jpg

Astia erau boierii la care veneau ''butiliili'' acasa. Dupa blocul unde a parcat masina cu butelii, nu prea pare zona de proletari.

Pulimea asa astepta ''butilia''.Multi aveau cate 2bc ca sa nu faca coada prea des. Din cate tin minte, fara folosirea excesiva a cuptorului, autonomia era de cca 30 zile.

51053096_2110983608993458_83052465631401

Editat de doru3160
Link spre comentariu
Acum 2 ore, icar a spus:

Apropo de prajituri. Imi placeau la nebunie, anandinele, ișlărul, cremșnitul ( cremeș), si eclerul. Acum nu mai au nici un gust, pardon, au gust de medicament. Am vazut, dupa ce am revenit in Sebes, in cofetarie, ișler si cremeș. Am comandat si ...dezamagire! Toate aunt facute cu creme de la Dr. Oetker, toate au gust de medicament. Nu mai dace nimeni prajituri adevarate, numai chimicale.

Buna

Ai dreptate.Pe moment totul este "industrial".Si mie imi placeau "amandinele" si ceva bomboane numite la Dej "Cristal cu menta".

Miez cristalin(cu menta) si invelis de cacao clasic(ca la amandine).Scumpe ca naiba(in epoca de aur),dar meritau toti banii.

Acum toate sunt facaturi.Tot ce spuneai era bun(cremes islar,ecler si la Dej Dobos) toate erau super.Acum,doar gust de "afacere".

De cativa ani noi nu mai consumam nimic din comert,totul facut in casa.

Spor tuturor

Alex

Link spre comentariu
Acum 14 minute, -Atlas- a spus:

Apropo de prajituri. Imi placeau la nebunie, anandinele, ișlărul, cremșnitul ( cremeș), si eclerul. Acum nu mai au nici un gust, pardon, au gust de medicament. Am vazut, dupa ce am revenit in Sebes, in cofetarie, ișler si cremeș. Am comandat si ...dezamagire! Toate aunt facute cu creme de la Dr. Oetker, toate au gust de medicament. Nu mai dace nimeni prajituri adevarate, numai chimicale.

si pe mine ma prostea nevasta-mea ca n-am io gust de la tigari....aromele cu care am crescut nu se sterg din creier

Link spre comentariu

Sa continuam in aceesi nota : Galeriile Lafayette

Magazinul bucureștean a fost inaugurat în anul 1928, fiind primul magazin de acest fel din perioada interbelică și purta numele celebrului magazin parizian construit în 1912 (după ce primul magazin ce a purtat acest nume a existat în anul 1893 la intersecția străzilor La Fayette și Chausee d’Antin). În perioada comunistă magazinul a fost rebotezat Victoria – 50 de magazine într-unul singur (slogan care a dus la bancul : Salamul Victoria un salam în 50 de magazine)"

00111-1024x865.jpg

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări