Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Casa Cartii a aparut mai tarziu , cand s - a reconstruit zona . Fusese ceva cinematograf , 23 August , si o carciuma cu gradina de vara . Anii '60 ... Cea de la Hale ( cea de acum , mica , pe coltul spre statia de transport in comun Coreco ) nu stiu ce a fost inainte . Am uitat cu desavarsire . Librarii erau peste tot ... , acum nu mai e aproape niciuna . 

Editat de gauss
Link spre comentariu

a-MIC, unitate de baza memorie ROM 16 kB, memorie RAM 48 kB, placa video de 8 kB, un casetofon Tehnoton si un televizor Sport. A fost primul calculator pe care am lucrat. Venea cu doua manuale de utilizare. Buchisind din manuale, am invatat Basic. Am facut citeva programele: pentru calcul de doze, calcul de ecrane, aducere activitate sura la zi, un mic " inventar" de surse si, bonus, un joc cu o "masinuta" ce mergea printr-un labirint. Cind a aparut HC-85, noua nu ne-au mai dat, ca aveam  calculator! Interesul pentru progranare a disparut, asisderea pentru soft sau hard. Mai tirziu am primit un 28-nu-stiu-cit, pe care am invatat ceva windows, destul ca sa-l utilizez decent. No soft, no hard.

AmicCuPeriferice.jpg

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări