BRANCA Postat Ianuarie 3, 2024 Partajează Postat Ianuarie 3, 2024 https://www.wikiwand.com/en/Akai Link spre comentariu
eos Postat Ianuarie 3, 2024 Partajează Postat Ianuarie 3, 2024 Mi se pare ca mai exista o divizie de scule profesionale cu brandu akai Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Ianuarie 3, 2024 Partajează Postat Ianuarie 3, 2024 Acum 27 minute, eos a spus: Mi se pare ca mai exista o divizie de scule profesionale cu brandu akai DA , DA ...vezi sa nu ...vise erotice ,maica ... s-a dus pe copca marele brand AKAI ...! cam de multicel a fost aruncat la cosul de gunoi al istoriei ... Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 3, 2024 Partajează Postat Ianuarie 3, 2024 La fel ca și Toshiba, Blaupunkt, Sharp....au fost preluate de turci sau chinezi. Link spre comentariu
cdinu332 Postat Ianuarie 4, 2024 Partajează Postat Ianuarie 4, 2024 Măcar săpunul Cheia a rămas la locul lui. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Ianuarie 4, 2024 Partajează Postat Ianuarie 4, 2024 Total gresit ...primele 3 cifre din codul de bare indica Tara unde a fost fabricat produsul ... 642 nu apartine de Rsr ...noi avem alocat in standardul international aferent codul 594 ...asa ca , este un sapun fabricat in alta Tara , dar cu o eticheta in limba romana... Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 4, 2024 Partajează Postat Ianuarie 4, 2024 642 este Finlanda. se ocupa ei de maruntisuri din astea, sau e un cod aruncat la misto pe un produs pirat? Link spre comentariu
manolo Postat Ianuarie 4, 2024 Partajează Postat Ianuarie 4, 2024 Conform ISO 3166-1 642 este pentru Romania ,iar 594 nu exista https://ro.wikipedia.org/wiki/ISO_3166-1 Link spre comentariu
cdinu332 Postat Ianuarie 4, 2024 Partajează Postat Ianuarie 4, 2024 Ca de obicei, misura le știe pe toate. Datele firmei îmi arată că sunt producători si au fabrică, în concluzie, săpunul Cheia este un produs romanesc. Nu-s importatori/comercianti, etc. Acum 26 minute, misuraelectronic a spus: Total gresit ...primele 3 cifre din codul de bare indica Tara unde a fost fabricat produsul ... 642 nu apartine de Rsr ...noi avem alocat in standardul international aferent codul 594 ...asa ca , este un sapun fabricat in alta Tara , dar cu o eticheta in limba romana... Sapunul este pentru spălat, nu pentru mâncat. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 4, 2024 Partajează Postat Ianuarie 4, 2024 nu este chiar domeniul meu de expertiza, la nevoie foloseam lista de aici si a fost OK! dar probabil ca gresesc eu! https://ro.wikipedia.org/wiki/Lista_de_coduri_GS1_ale_țărilor Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Ianuarie 4, 2024 Partajează Postat Ianuarie 4, 2024 (editat) Repet ...singurul cod alocat Romaniei si recunoscut la nivel international este 594 ...cine tasteaza pe google orice cod complet care incepe cu 594 , va descoperi imediat cine este fabricantul respectivului produs , date de contact , adresa ...totul ca la carte ... Cine tasteaza pe google codul complet cu 642 , nu va descoperi nimik , pt ca nu este recunoscut la nivel international... Exista posibilitatea ca sa fie facut in Romania acest sapun , insa marcajul cu 642 nu este recunoscut la nivel international... Editat Ianuarie 4, 2024 de misuraelectronic Link spre comentariu
icar Postat Ianuarie 4, 2024 Partajează Postat Ianuarie 4, 2024 Acum 24 minute, Marele Savant a spus: nu este chiar domeniul meu de expertiza, Nici nu ar avea cum sa fie! Expertiza se face de cineva care are experienta! Link spre comentariu
manolo Postat Ianuarie 4, 2024 Partajează Postat Ianuarie 4, 2024 Asta e parerea ta ,dar altii au alta parere :https://www.gs1us.org/resources/data-hub-help-center/country-codes-based-on-iso-3166 ,daca vrei poti lua legatura si te lamuresti. Link spre comentariu
caesar07000 Postat Ianuarie 4, 2024 Partajează Postat Ianuarie 4, 2024 Acum 1 oră, misuraelectronic a spus: Total gresit ...primele 3 cifre din codul de bare indica Tara unde a fost fabricat produsul ... 642 nu apartine de Rsr ...noi avem alocat in standardul international aferent codul 594 ...asa ca , este un sapun fabricat in alta Tara , dar cu o eticheta in limba romana... total gresit - acest "total gresit" - codurile EAN se aloca si pentru importatori / comercianti - oricine vrea poate cumpara coduri EAN pentru etichetarea produselor..... faptul ca are un cod de Romania nu inseamna obligatoriu ca este fabricat in Romania... poate fi bine mersi fabricat in china si vandut in tara de o firma romaneasca.... Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 4, 2024 Partajează Postat Ianuarie 4, 2024 Nu cumva codul ăla de bare e SKU, caz în care firma poate pune orice număr are chef? Link spre comentariu
Postări Recomandate