Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Doua baterii AA, cumparate acum mai bine de doua decenii impreuna cu un RR Philips intr-un magazinas din Abu Dhabi. Sigur ca l-am folosit doar sporadic, dar inca functioneaza cu bateriile respective, acestea inca mai au putin peste 1,5V la borne!

j1hOegl.jpg

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

31 decembrie 1956 , oficial TVR transmite prima emisiune de televiziune din România, dintr-un sediu improvizat în Floreasca str. Molière Nr. 2. Mai jos prima mira de debut !

414460148-3690686904498983-5215175347788

Link spre comentariu

Cat de ieftin o fi fost Hornyphon-ul??

La 01.01.2024 la 10:48, okean a spus:

oficial TVR transmite prima emisiune de televiziune din România

La 30 octombrie 1937, inginerul Cristian Muscelescu prezint publicului romanesc un post de televiziune cu disc Nipkow, la Politehnica din Bucuresti.

La 21 august 1955, ora 20, incep transmisiile experimentale, facute de o echipa condusa de inginerul Alexandru Spataru.

Al doilea post de televiziune isi incepe emisia in 1968, va fi inchis in 1985

Link spre comentariu

Confirm, am reparat recent un jaf de boxă activă ,,profesională,, Akai Dj S5H cu electrolitic de filtraj întrerupt. Sute de ,,Wați chinezești,, mulți dar mici.....ca-n povestea cu ocaua lui Cuza.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări