okean Postat Decembrie 3, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2023 Seiko SPORTS 100 model din 1982 ! Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 3, 2023 Partajează Postat Decembrie 3, 2023 Poate ne amintim de ceva preturi...lipseste Neptun, nu stiu de ce. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Decembrie 4, 2023 Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Lipseste si gama Solo. Si Gamma. Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 4, 2023 Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Astea să zicem că erau mai noi, dar inainte de Gloria, sigur a fost Neptun. Pare că varianta 2 cu SI pt că varianta 1 cu germaniu a fost si mai înainte. Probabil fiind o reclamă, nu și-au propus să prezinte cronologic aparatele. Link spre comentariu
NICA Postat Decembrie 4, 2023 Partajează Postat Decembrie 4, 2023 (editat) Lipseste si Mamaia , poate cel mai bun radio portabil. Avea ultrascurte si aproape toate piesele japoneze. Chiar daca blocul us era pe norma estica. Editat Decembrie 4, 2023 de NICA Completare Link spre comentariu
yokoono Postat Decembrie 4, 2023 Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Cel mai mult mi-a placut Gloria fabricat de Electronica nu de Tehnoton. L-am cumparat in rate. Link spre comentariu
Spitfire Postat Decembrie 4, 2023 Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Acum 3 ore, yo9hrb a spus: Lipseste si gama Solo. Si Gamma. Si Derby 1-2...cel care functiona cu baterie 3R12 si avea husa de vinilin. Link spre comentariu
Усилитель Postat Decembrie 4, 2023 Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Acum 1 oră, yokoono a spus: Cel mai mult mi-a placut Gloria fabricat de Electronica nu de Tehnoton. L-am cumparat in rate. Da...am avut dintre primele care au aparut....mergea frumos ,sensibilitate ca lumea....pe scurte....ehei.....cel mai mult ascultam pe UUS, suna muzica mult mai calitativ,si era si o emisiune umoristica ,parca sambata ,cu Dem Radulescu & Co..... Doar potentiometru caraia dupa un timp si s a rupt antena telescopica..... Link spre comentariu
dalu_01 Postat Decembrie 4, 2023 Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Acum 21 minute, Усилитель a spus: ...cel mai mult ascultam pe UUS, suna muzica mult mai calitativ,si era si o emisiune umoristica ,parca sambata ,cu Dem Radulescu & Co..... . Aia de sambata era pe programul 2, de la 11 la 13. Eram fan inrait. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 4, 2023 Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Acum 3 ore, NICA a spus: Lipseste si Mamaia , poate cel mai bun radio portabil. Avea ultrascurte si aproape toate piesele japoneze. Chiar daca blocul us era pe norma estica. ce vi se pare de mirare? mamaia si neptunul erau scoase de multi ani din productie, nu toate RR s-au fabricat pina in 1989! Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 4, 2023 Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Acum 4 ore, NICA a spus: Lipseste si Mamaia , poate cel mai bun radio portabil. Avea ultrascurte si aproape toate piesele japoneze. Chiar daca blocul us era pe norma estica. Mamaia a avut bloc de uus norma vest, si i s-au montat 2 condensatori de 33pf pt a transla domeniul in norma est. Este exact ce se facea uzual cu toate aparatele aduse de afară, ca sa poata fi folosite la noi. Poate a fost primul aparat portabil autohton tranzistorizat, cu bloc de uus, dar Neptun era cu o clasă mai sus. Schema mai evoluata, a fost înaintașul Gloriei. Numai când mă gândesc la selectorul de game de la Mamaia, si parcă ma strânge in spate. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Decembrie 4, 2023 Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Acum 3 ore, yokoono a spus: Cel mai mult mi-a placut Gloria fabricat de Electronica nu de Tehnoton. L-am cumparat in rate. Gloria a fost radioul mpe care l-am cumparat din prima leafa de injineriu. 1993. Merge si azi, UUS OIRT/CCIR. In viata lui i-am schimbat C-ul electrolitic de filtraj. In rest - sa nu schimbi gamele de unda . Never. Merge zi lumina in camera tehnica/ atelierul mecanic. Link spre comentariu
okean Postat Decembrie 4, 2023 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Mamaia e derivat din Hiphonic KH-907H - Hitachi Ltd.; Tokyo care avea alt comutator de game si alt difuzor, cv, etc... Primele kituri importate care au dat nastere la Mamaia [1], erau full japan, ca si in cazul lui S631T aka National T15L de la Panasonic ! Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 4, 2023 Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Am prins o singura placa din aia, cu comutator japonez, dar intr-un Nordic, care era varianta stationara a lui Mamaia. Si daca tot l-am barfit, sa-l aratam la lume...Neptun 1 si Neptun 2 Link spre comentariu
yokoono Postat Decembrie 4, 2023 Partajează Postat Decembrie 4, 2023 La Neptun 1 imi aduc aminte ce praf se aduna sub capacul transparent si cum sareau butoanele ca floricelele de porumb. Link spre comentariu
Postări Recomandate