Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Acum 2 ore, gauss a spus:

Am inteles ca se va rezolva , urmeaza o reforma a invatamantului , sub noua conducere . Aseara am vazut ceva la TV , in timp ce serveam masa

????

1 oră în urmă, adrian_pic a spus:

Bre be careful ca ori ai sa te inceci de atata ras, ori infuleci repede din cazua nervilor, ori o dai in sughituri. Cand ma asez la masa .... apai vreau sa imi tihneasca!!!

pai omul nu infuleca, servea la masa! probabil ca mai are un job part time!

P.S. vorba aia care spune ca prea multa carte strica, are ceva adevar!

Editat de Marele Savant
Link spre comentariu

Masa se poate servi si la poker . Se pot pune si ghilimele . E termen specific , jucatorii consacrati il stiu . Se rosteste si prin cazinouri , cand se mai pun jetoane , pentru cresterea ( plusarea ) mizei . E doar un exemplu , si mai sunt . Vad ca se face o confuzie intre a servi masa , si a servi la masa . Asa e la marii savanti , din Motru . Ca tot cu masa e , nu ? ... De - atata inaltime , nu vad in ce calca . 

Editat de gauss
Link spre comentariu

A fost si la Ploiesti o librarie denumita ( in ultimii ani ) M.Eminescu . Exista de multi ani , eu asa am pomenit - o . Spatioasa , avea si papetarie , jucarii , marochinarie ( genti , serviete etc . ) . Cartile pe masa , le puteai rasfoi . Sectoare cu beletristica , literatura de specialitate , literatura straina . Era cea mai renumita din Ploiesti . A fost inchisa exact intr - o zi in care se serba nasterea poetului . Acum e o farmacie . 

Editat de gauss
Link spre comentariu
Acum 58 minute, gauss a spus:

A fost si la Ploiesti o librarie denumita ( in ultimii ani ) M.Eminescu . Exista de multi ani , eu asa am pomenit - o . Spatioasa , avea si papetarie , jucarii , marochinarie ( genti , serviete etc . ) . Cartile pe masa , le puteai rasfoi . Sectoare cu beletristica , literatura de specialitate , literatura straina . Era cea mai renumita din Ploiesti . A fost inchisa exact intr - o zi in care se serba nasterea poetului . Acum e o farmacie . 

Cumva se numea Casa cartii  ?(langa palatul telefoanelor ) sau cea de la Hale ?

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări