Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

La 16.10.2023 la 13:10, BRANCA a spus:

pe curea de piele??

Cea mai buna curea...pielea mea! La fiecare ras, intorceam lama in aparat. Am ajuns sa ma rad un an jumatate cu o lama!!! Pâna sa aplic treaba asta, ma radeam cam 3 - 4 saptamâni!

Link spre comentariu

Daca o fi la unguri, macar le vedeau in vitrine, ca nu se puteau apropia din cauza preturilor, dar noi le vedeam doar in reviste, si alea aduse, nu cumparate de la chioșc. 

IMG-20220902-152051-edit-51790951482721.

IMG-20220320-230707.jpg

IMG-20220320-230727.jpg

Link spre comentariu

Tesla’s model of induction motor with short circuit rotor.

In 1887 and 1888 Nikola Tesla had an experimental shop at 89 Liberty Street, #NewYork, and there Tesla invented the induction motor. He sold the invention to Westinghouse in July 1888 and spent a year in #Pittsburgh instructing #Westinghouse engineers.

tesla-motor.jpg

Link spre comentariu

Pentru cei care vor să continue discuția despe ,,marmelada fără fructe,, și alte chestii, îi rog să intre pe topicul derivat cu link mai jos.Aici să punem doar chestii ,,Old stuff,,. ca motorul lui Tesla și alte asemenea...

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări