Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Un radio vechi, expus intr-un magazin, dar nu este de vinzare. Pentru prima data am vazut pe scala semnalate benzile de radioamatori! Si nici un post romanesc!

HVMkGwK.jpg

Link spre comentariu

La mare distanta de INGELEN, ala este un radio faricat in Anglia care de obicei nu trec pe scala posturile romanesti.

Dupa capul de femeie as zice ca este fabricat de firma Kolster Brandes Ltd

advert-kolster-brandes-kb-radio-2m9baa7.

KB-radio.jpg

Link spre comentariu

vad ca s-a aflat ce RR este. Eu nu l-am putut intoarce cu spatele pentru ca era riscul sa darim giugelele aflate pe linga el!

Link spre comentariu

Cei care au trecut pe la " Casa Pionierului " stiu ca unul din modelele de asamlare la moda era placa de pertinax cu capse...

Nici marile firme in anii 50 nu faceau exceptie, mai jos PHILIPS L1X75T  din 1958 !

364232087-2474357169378695-1191944322460

364174739-2474357159378696-1750344642394

Editat de okean
Link spre comentariu

Primele receptoare rusesti (kit) aparute pe piata aveau placa de pertinax gaurita si pungulita cu nituri...la inceput la casa pionerilor montajele se faceau pe o placuta de placaj pe care era desenata schema, pe placute cu cose sau pe placute de circuit imprimat de la "Electronica" de la receptoare scoase din fabricatie... o tempora...

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări