Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Catalogul din 1979 nu-l am.Pe hârtie am unul din jurul anilor '90.

Prin '77 văd că a fost şi un catalog IPRS  "Diode şi tranzistori".

Ambele nu sunt scanate pe net...

Link spre comentariu

Am unul similar din 1977, cel din 1979 este o reeditare a celui din 1977 si se numeste "DIODE SI TIRISTOARE" editat de catre ICCE.

Ambele cataloage au peste 300 de pagini.

Editat de Barbu Paul
Link spre comentariu

Draga, wiki nu e un etalon de adevar, citeste si articolul!!! credeam ca stii ceva concret, nu ca ne spui povesti de pe net.

Pe vremea lui M461 nu se vorbea de ARO.

Si nici articolul respectiv nu spune ca M461 a avut ''ARO'' in denumire!

Link spre comentariu
Acum 27 minute, Marele Savant a spus:

Draga, wiki nu e un etalon de adevar, citeste si articolul!!! credeam ca stii ceva concret, nu ca ne spui povesti de pe net.

Pe vremea lui M461 nu se vorbea de ARO.

Si nici articolul respectiv nu spune ca M461 a avut ''ARO'' in denumire!

Vad pe promotor.ro sau si astia spun povesti?

În 1964 a apărut ARO M461, ultima versiune bazată pe bătrânul GAZ 69. Deşi vizual semăna încă foarte mult cu vărul său rus, M-ul românesc avea un motor nou, de 2,5 litri, care producea 70 CP şi avea un consum mixt de 17 l/100 km.

https://www.promotor.ro/masini-noi/dosar-analize/promotor-news-istoria-aro-gloria-si-moartea-chinuita-a-unei-legende-auto-romanesti-galerie-foto-video-13502547

gandul.ro:

Dar, momentul inaugural al mașinii ARO produse la Câmpulung va fi anul 1964. Atunci, ARO M461 a devenit modelul prin care uzina din Câmpulung Muscel s-a afirmat ca un brand românesc plasat pe harta industriei auto mondiale.

https://www.gandul.ro/actualitate/uzina-aro-prima-masina-teren-romaneasca-pusa-pe-butuci-vanduta-pret-apartament-culisele-privatizarii-exclusiv-video-19868791

Editat de merck
Link spre comentariu

Povesti pentru nostalgici!

In epoca in care s-a produs M461 nu vorbea nimeni de ARO. Am avut manualul original de la M461 (tatal meu a avut asa ceva) si nici acolo nu era vre-o aluzie la ARO!

Link spre comentariu

consumam curentul degeaba, doar pentru ca unii nu accepta ca pot gresi atunci cind vin cu povesti culese din folclorul pentru nostalgici!

In epoca IMS si M461 nu a existat nici o aluzie la ARO!

Amin! cred ca i-am acordat prea multa importanta!

Link spre comentariu

@Marele Savant spune tu in ce an uzina de la Câmpulung Muscel a inceput sa se numeasca ARO. 

Si M461 de unde vine? Ca zici ca ai avut manualul original. 

75_ceha.JPG

nt1974.JPG

catalog-piese.JPG

aro_m461_IV_1970_germana.JPG

manual_engleza.jpg

CD2112-1.jpg

aro-m-461-instructiuni-de-folosire-manua

Editat de merck
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări