icar Postat Ianuarie 24, 2023 Partajează Postat Ianuarie 24, 2023 (editat) Primul telefon mobil a fost un Alcatel, ceva de genul acesta. A fost luat la oferta: doua la pret de unu! Abonamentul era de patru dolari (euro nu era pe atunci), in banii astia primeai doar apeluri. Daca vorbeam la el, plateam in plus, asa ca era epoca bip-urilor! Vorbeam doar foarte scurt sa nu ne incarcam cu impulsuri! Daca spui asta unui pusti de acum, se uita la tine crucis si nu te crede! A, avea pe el si un joc, celebrul sarpe!! Tot atunci aflasem si un banc: Cei mai mari banditi ai lumii sunt Al Capone si Alcatel! Editat Ianuarie 24, 2023 de icar Link spre comentariu
okean Postat Februarie 3, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2023 De pe vremea lui Dej... Link spre comentariu
NICA Postat Februarie 6, 2023 Partajează Postat Februarie 6, 2023 Acum 20 ore, dumitrumy a spus: Doamne ! Ce avion Link spre comentariu
Ovidanie Postat Februarie 11, 2023 Partajează Postat Februarie 11, 2023 Cleste pentru pedichiura: Cred ca e trusa electricianului, ceva de prin anii 70'. Binenteles ca nimic din ce este in interior nu mai corespunde inventarului original. Link spre comentariu
okean Postat Februarie 11, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2023 N-am dorit în viață absurdul N-am dorit să fiu ce nu pot Mi-am dorit o mașină Şi iată-acuma o am... ascultând Florian Pittiş. Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 11, 2023 Partajează Postat Februarie 11, 2023 Acum 11 ore, Ovidanie a spus: Cred ca e trusa electricianului, ceva de prin anii 70'. Binenteles ca nimic din ce este in interior nu mai corespunde inventarului original. Una mai putin muncită, tot fara dotari Link spre comentariu
dumitrumy Postat Februarie 12, 2023 Partajează Postat Februarie 12, 2023 Laptele si cornul la unii: Link spre comentariu
string Postat Februarie 12, 2023 Partajează Postat Februarie 12, 2023 15 minutes ago, dumitrumy said: Laptele si cornul la unii: Laptele și cornul la alții: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/iasi-13-copii-s-au-intoxicat-la-scoala-dupa-ce-au-mancat-cornuri-si-lactate-expirate-205005 Link spre comentariu
icar Postat Februarie 13, 2023 Partajează Postat Februarie 13, 2023 Halele Obor, din Londra? Link spre comentariu
Postări Recomandate