Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Acum 2 ore, okean a spus:

Cel mai mare a fost colorul CROMATIC parca avea 67...

Da, 67cm:

- "Cromatic" seriile 01 - 03 , cu carcasa romaneasca, tuburi de diagonala 67 cm, programator cu taste "soft -touch" moderne si led-uri separate de indicare a canalului, sasiu R.F.T.,tuburi de diverse fabricatii tot in-line si deja cu piese romanesti. Dupa cum se vede, atunci costa 17.950 de lei, la o medie de salarizare de 2800 de lei !!!

cromatic+4+001.jpg

Link spre comentariu

Eu am avut Elcrom, rusesc, mergea frumos, nu se defecta, dar ecran sub orice critica.... Din 86 pana in 90 am ajuns la al 3lea ecran schimbat.... Mai am si acum in pod 2 buc, nu stiu cum sa scap de ele.... 

Dupa 90 am trecut la SH de Germania..... Le schimbam des, la un moment am ajuns la ecran "colțos" de 72, sunet stereo si teletext. 

Link spre comentariu
Acum 18 minute, merck a spus:

Dupa cum se vede, atunci costa 17.950 de lei, la o medie de salarizare de 2800 de lei !!!

Îți dai seama cat putea costa atunci un telefon mobil, sau măcar un calculator personal? Bineînțeles, la o medie de 2800 lei, și după ce îți vindeai un rinichi și jumate de ficat. 

Link spre comentariu
Acum 19 minute, doru3160 a spus:

Îți dai seama cat putea costa atunci un telefon mobil, sau măcar un calculator personal? Bineînțeles, la o medie de 2800 lei, și după ce îți vindeai un rinichi și jumate de ficat. 

A existat in Iasi inainte de 1989 un computer IBM PS2 286 la o persoana fizica (costa intre 1700-2300$ bucata). Iti dai seama ca multi romani care lucrau prin tarile arabe isi permiteau lejer sa cumpere asa ceva daca i-ar fi lasat cu $ si s-ar fi gasit de cumparat in Romania. Erau scule audio care erau mult mai scumpe. 

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări