Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Da, erau frecvent premii. Și eu am câștigat un clasor mare, la vremea aia costa 67 lei. Încă îl mai am cu tot cu timbrele de atunci. Între noi, copii de atunci, erau populare clasoarele de 22 lei sau mai ieftine. Cele de 67 erau pt cei mai cu dare de mână. Și plicurile filatelice erau de diferite prețuri. Cel din poza era cel mai ieftin. Câștigurile erau mai frecvent în cele de 6 lei sau de 10 lei. 

Link spre comentariu

Da, le stiu. Clasor nu am câstigat niciodata, doar serii de timbre. Am avut vreo trei clasoare, nu mai stiu ce s-a ales de ele...

Mai colectioneaza cineva timbre? Acum copii  sunt calati pe stikere sau alte "surprize" de pe la supermarket.

Link spre comentariu

Nu ma mai ocup din generală. Colecția e modesta, la nivelul fondurilor unui copil de 8...10 ani. În liceu am început sa inod sârme, și am lăsat timbrele, care mâncau bani. Cealaltă ocupație îmi aducea bani. Doar ca le-am păstrat, și acum sunt ca o capsula a timpului, filatelica. 

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări