Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Pe un referat de necesitate nu era nevoie, și nici nu se cerea sa se treacă lista de persoane care vor consuma acele produse. E un fake între referat și nota informativa. Dar prinde la tineret. 

Link spre comentariu
La 30.07.2022 la 21:12, icar a spus:

Nici nu-mi vine sa cred ca am putut calatori asa!!!

Va dati seama, ce tramvaie rezistente se faceau atunci? Si cu câta risipa de material (usile)?

Link spre comentariu

Asta cu zarurile e tare de tot!!Ăia numărau la vremea când în Europa,probabil,nu ieşise lumea din colibe!Ce ţi-e cu mersul istoriei pe pământ...

Link spre comentariu
Acum 3 ore, BRANCA a spus:

Asta cu zarurile e tare de tot!!Ăia numărau la vremea când în Europa,probabil,nu ieşise lumea din colibe!Ce ţi-e cu mersul istoriei pe pământ...

Te miri ca aia ... numarau?

Aia nu-i nimic, ia uite aici cu ce se ocupau unii dintre egiptenii epocii bronzului care chipurile fara nivela cu laser data de extraterestri antici n-ar fi putut trasa conturul piramidelor, iar fara bormasina Bosch cu percutie cumparata de pe onlainul etraterestrilor n-ar fi putut sa dea o gaura-ntr-un bolovan:

https://en.wikipedia.org/wiki/Rhind_Mathematical_Papyrus

https://en.wikipedia.org/wiki/Berlin_Papyrus_6619

https://en.wikipedia.org/wiki/Moscow_Mathematical_Papyrus

Ce zici deci de sistemele de ecuatii de felul urmator, scrise bineineteles altfel acu' 4000 de ani in epoca bronzului?:

x2 + y2 = 100

x = (3/4)y

Ei, acu' intelegi de ce astea nu apar niciodata pe la alde von Daniken, Tzoukalos ori pe la asa zisele documentare despre extraterestri antici de la History Channel unde deja de decenii zi de zi ti se spune ca  nu egiptenii ci numai extraterestri antici ar fi putut trasa precis contururl piramidelor din motivul ca numai extraterestri aveau internet cu Wi-Fi ca sa poata comanda de pe onlain nivelele cu laser necesare?

Rhind_Mathematical_Papyrus.jpg

Link spre comentariu
Acum 36 minute, Traian B a spus:

Ei, acu' intelegi de ce astea nu apar niciodata pe la alde von Daniken, Tzoukalos ori pe la asa zisele documentare despre extraterestri antici de la History Channel unde deja de decenii zi de zi ti se spune ca  nu egiptenii ci numai extraterestri antici ar fi putut trasa precis contururl piramidelor din motivul ca numai extraterestri aveau internet cu Wi-Fi ca sa poata comanda de pe onlain nivelele cu laser necesare?

Majoritatea celor care adora astfel de baliverne sunt dintre cei care nu-si pot explica in propria minte diverse formule matematice sau fenomene.
Si atunci apeleaza la extraterestrii.
Autorii povestilor cu piramide extraterestre au un scop pamantesc: Banul.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări