Vizitator Postat Noiembrie 5, 2019 Partajează Postat Noiembrie 5, 2019 vax le incurca, n-a scos nimeni laboratoarele. erau ore de lucru manual si muzica cu profesori de muzica, care au fost inlocuite cu ore de atelier. stiu sigur ca fetele faceau prajituri (am si mancat), tricotaje, chestii de gospodina s-ar putea zice. Baietii habar nu am ce faceau. Link spre comentariu
franzm Postat Noiembrie 5, 2019 Partajează Postat Noiembrie 5, 2019 (editat) Din câte stiu eu, în anii '60 si începutul anilor '70 nici nu a existat profesia (specializarea) inginer electronist în facultatile din România- Si ca sa fim on-topic, un site cu mult old stuff. Multe obiecte s-au gasit si pe la noi. Editat Noiembrie 5, 2019 de franzm Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Noiembrie 5, 2019 Partajează Postat Noiembrie 5, 2019 (editat) In `70 la Timisoara era deja o sectie de Electronica aplicata. La Bucuresti probabil mai repede. Mda, 1953 Bucuresti dar specializari au fost mai inainte. https://www.academia.edu/11513702/Scurt_istoric_al_Facultăţii_de_Electronică_Telecomunicaţii_şi_Tehnologia_Informaţiei_din_Universitatea_Politehnica_din_Bucureşti "Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii, FET din Bucureşti (în prezent - Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei, FETTI, www.electronica.pub.ro) a fost înfiinţată în aul 1953, în cadrul Institutului Politehnic din Bucureşti, IPB (în prezent - Universitatea Politehnica din Bucureşti, UPB, www.pub.ro), prin Hotărârile Consiliului de Miniştri, HCM, nr. 2688/ 1953, 2727/ 1953 şi prin Ordinul Ministrului Învăţământului, OMI, nr. 5108/ 1953. FET din Bucureşti s-a constituit prin contopirea Secţiei de Electronică şi înaltă frecvenţă (cu specializările Electronică industrială, Radiofrecvenţă şi Audiofrecvenţă) " Aici: https://www.academia.edu/11513702/Scurt_istoric_al_Facultăţii_de_Electronică_Telecomunicaţii_şi_Tehnologia_Informaţiei_din_Universitatea_Politehnica_din_Bucureşti Mult mai detaliata istoria ingineriei electronice din Romania. 1941 Catedra de Radiocomunicatii. Editat Noiembrie 5, 2019 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
alcon Postat Noiembrie 6, 2019 Partajează Postat Noiembrie 6, 2019 Acum 11 ore, icar a spus: Sa mai zica cineva ca pe vremea lui nea Nicu nu exista aprovizionare Zicea cineva? Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 6, 2019 Partajează Postat Noiembrie 6, 2019 (editat) In dreapta sus , importu' ... , ala care propaganda spunea ca e facut din gandaci ! Altfel , " mancarea - i de fudulie , bautura - i de temelie ! " . In stanga , produsul ( rapid si sigur ) vandabil , nu s - a mai obosit nimeni sa - l puna in raft . Manopera inutila , se golea rapid stocul , si se reimprospata ritmic ! Editat Noiembrie 6, 2019 de gauss Link spre comentariu
alcon Postat Noiembrie 6, 2019 Partajează Postat Noiembrie 6, 2019 Acum 40 minute, gauss a spus: In dreapta sus , importu' ... , ala care propaganda spunea ca e facut din gandaci ! ...sau ca miroase a plosnite! Oricum, era mai sanatos consumul de produse lactate. Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 6, 2019 Partajează Postat Noiembrie 6, 2019 (editat) Da ! ... , si in mijloc e un reprezentant a ceea ce astazi se cheama " minoritati sexuale " . Atunci le zicea mai simplu ... P.S. - sunt multe de observat in foto . Se poate incepe ( foarte bine ) cu orarul ... Editat Noiembrie 6, 2019 de gauss Link spre comentariu
franzm Postat Noiembrie 6, 2019 Partajează Postat Noiembrie 6, 2019 " sunt multe de observat in foto " Doamna în negru. O fi sotia sefului? Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 6, 2019 Partajează Postat Noiembrie 6, 2019 (editat) Nu . E chiar sefa , statea la birou , nu se murdarea cu halat . Foto e de propaganda , pentru gazeta de onoare , capacul de sticla al galantarului , unde se puneau banii si se dadea restul , tras cu mana , si marfa cumparata , e plin de cutii de branza topita in echilibru precar . In galantar e plin tot , si ordonat ... , nu s - a vandut ( inca ) nimic . Cartoanele cu preturi sunt pe produse ... , de fapt erau fixate vizibil , sa nu se piarda timpul cu manevrarea lor " la coada ". Cantarul e de import , foto e de prin '65 -'67 . Editat Noiembrie 6, 2019 de gauss Link spre comentariu
okean Postat Noiembrie 6, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2019 (editat) Sa continuam in aceeasi nota ... Editat Noiembrie 6, 2019 de okean Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 6, 2019 Partajează Postat Noiembrie 6, 2019 (editat) Biscuiti " Cotnari " , produs de lux , rotunzi cu crema , in dublu ambalaj cilindric gofrat , cu staniol , isi aminteste cineva de ei ? ... P.S. - apropo de Eugenia ... , dupa vizionarea filmului respectiv , am scazut drastic consumul , ca sa nu zic altfel : Editat Noiembrie 6, 2019 de gauss Link spre comentariu
okean Postat Noiembrie 6, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2019 (editat) Da, erau cei mai scumpi parca in jur de zece lei...ambalajul e dat in urmarire ! Pana atunci despre " Eugenia " " Puţini sunt cei care ştiu că prima EUGENIE a “văzut lumina zilei” într-o fabrică din Constanţa, situată pe strada Theodor Burada, undeva pe la finalul anilor ’40. " Editat Noiembrie 6, 2019 de okean Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 6, 2019 Partajează Postat Noiembrie 6, 2019 (editat) Difera de ce am postat mai devreme mai sus ? ... P.S. - biscuiti Cotnari n - am gasit decat in 2 - 3 cofetarii de lux in Bucuresti . In Alimentara n - am vazut niciodata . Editat Noiembrie 6, 2019 de gauss Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 6, 2019 Partajează Postat Noiembrie 6, 2019 (editat) Gauss, crezi ca in cofetarii sau restaurante, chiar alea cu staif, se lucreaza altfel? Nu-mi vine sa cred ca asa calatoream in Bucuresti! Vine iarna Pe vremea cind pe Carol l-au apucat nabadaile. Stiti despre ce vorbesc, nu? Editat Noiembrie 6, 2019 de icar Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 6, 2019 Partajează Postat Noiembrie 6, 2019 (editat) Biscuitii erau de fabrica . Linie de fabricatie de import , se punea crema automatizat . La Eugenia lucrau persoane condamnate la locul de munca . Dupa ce am vazut cum infigeau ghearele in crema , intre doua scarpinaturi pe ici - colo , mi - am reconsiderat optiunile . Altfel , in unele locuri era jale . La fosta Fabrica de Lapte , din cartierul Vest - Malu Rosu , la intersectie ( in Ploiesti ) , unde este acum un Kaufland , in anii '80 niste tanti faceau baie in recipientele de inox cu lapte pentru pasteurizat . Nu fabulez ... , a aparut un serial pe tema ... , in ziarul local " Flamura Prahovei " , s - a lasat cu destituiri , dosare penale si puscarie . N -a fost un caz izolat , ci o practica curenta . Parca am mai povestit pe - aici cu painea scapata din navete in zapada ( zloata ) cand se aproviziona fostul local denumit colocvial " Umbrelutze " , ala care a disparut intr - o noapte ca nu i - a placut tov . Elena Ceausescu . Ploiestenii stiu ce spun , pot sa confirme . Asa ca ... , nu mi - am facut niciodata iluzii . P.S. - autobuzul ala e lejer , nu stiu de ce va formalizati . P.P.S. - oprirea circulatiei pe strazi s - a petrecut si incepand cu 1987 . La mine in oras , unde erau sediile Securitatii , Militiei Judetene , la Municipala , pe Bulevard ( strada paralel cu case nationalizate , alea boieresti , cu etaj ) , unde locuia primul secretar al C.J. erau 2 militieni la fiecare capat , zi si noapte , 24 din 24 , 365 din 365 . Ploiestenii iarasi pot sa confirme ... , sau nu . Daca au si argumente , e si mai bine . Editat Noiembrie 6, 2019 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate