Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Pana la set costum baie 2030', un set de sezon, instalatie de pom clasic cu stelute care erau de fapt...nuferi !

L.E. Trebuia inseriat un starter de la lampile fluorescente ca sa " clipoceasca"...

nufarul.jpg

Editat de okean
Link spre comentariu
Acum 23 minute, sesebe a spus:

Steluțele copilăriei mele...... 

si eu am avut  la fel.....+ nuci si conuri de brad vopsite cu "bronz"auriu si argintiu....

La 02.12.2021 la 12:09, doru3160 a spus:

Aștept cu interes modelul 2030.:rade:

Va fi putin mai mic ca asta , adica numai ata.....

f0de6b889c3e547f153db49d75793d4b.jpg

Daca verzii vor urca in politica , vine si varianta ECO !

51382e4942266.jpg?resize=980:*

Iar pt cine a dat toti banii pe incalzire ,curent etc...

12.jpg?resize=980:*

Cel mai mare succes va avea in 2030 cele dotate cu panouri solare , mai produc si ceva curent pt gadgeturi...

funny-bikinis-05.jpg?resize=980:*

Editat de Усилитель
Link spre comentariu

O ,,mare realizare,, şi un pas în spate pentru omenire.Puţine lucruri m-au scârbit mai mult decât tatuajele (făcute doar ca să-i imiţi pe alţii) şi ,,piercing-urile,,...nu-s un fanatic religios, dar cred că ambele sunt blasfemii la adresa corpului uman.Cam ca şi cum ai desena graffiti pe o catedrală, comparativ vorbind...

Link spre comentariu

Apropo de videocamara postata de colegul @franzm . Un client dorea sa-l ajut cu instalarea unei aplicatii pe Android, aplicatia gestiona un gadget asemanator, dotat cu senzori de miscare si accelerometru, in timpul  actiunii inregistra datele iar la urma genera un grafic, statistici, etc. Exact ca in sportul de performanta.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări