ratza Postat Noiembrie 26, 2021 Partajează Postat Noiembrie 26, 2021 Pe acelaşi calapod: mutarea casei memoriale a lui Anton Pann, 1982. Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 26, 2021 Partajează Postat Noiembrie 26, 2021 (editat) Tare de tot aia cu mutarea blocului din Alba Iulia!!Am văzut documentare cu mutat case la americani,da' bloc nu!! Aveam şi noi tehnicieni capabili pe vremea aia... Au tras cu locomotivă? Editat Noiembrie 26, 2021 de BRANCA Link spre comentariu
RealAlex Postat Noiembrie 26, 2021 Partajează Postat Noiembrie 26, 2021 Nu cred ca are ce cauta locomotiva acolo, translatia efectuandu-se la viteza mica, deci ar fi mers foarte bine cu niste cricuri hidraulice. Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 26, 2021 Partajează Postat Noiembrie 26, 2021 Să împingi cu cricul,din metru in metru?Şi ăla în ce se propteşte?!Poate nu înţeleg eu bine... Link spre comentariu
RealAlex Postat Noiembrie 26, 2021 Partajează Postat Noiembrie 26, 2021 (editat) Din mm in mm, daca vorbim inginereste. Sunt convins ca au gasit ei puncte de "propteala" LE: am gasit o poza: Editat Noiembrie 26, 2021 de RealAlex Link spre comentariu
yo9hrb Postat Noiembrie 26, 2021 Partajează Postat Noiembrie 26, 2021 Deci, cu cricul. Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 26, 2021 Partajează Postat Noiembrie 26, 2021 Alex.Se pare că ai dreptate cu cricurile.Aşa se susţine în articol.Nu ştiu cum ar arăta o astfel de sculă.Am văzut numai aplicaţii de ridicare cu cricuri... https://www.omofon.com/povestea-blocului-de-7-600-de-tone-din-alba-iulia-care-a-fost-mutat-cu-locatarii-in-el Gata!Am văzut într-un clip... Link spre comentariu
flomar60 Postat Noiembrie 26, 2021 Partajează Postat Noiembrie 26, 2021 Apropo de postul d-lui @okean...in Craiova a fost mutat prin această metodă spitalul de copii Filantropia,construcție de patrimoniu....aproape 50m sud față de locația inițială....se întâmpla prin 1987 dacă îmi aduc bine aminte... Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 26, 2021 Partajează Postat Noiembrie 26, 2021 Acum 8 ore, BRANCA a spus: Aveam şi noi tehnicieni capabili pe vremea aia... Sanchi. E trucaj! Pe vremea aia, afirma unii, nu eram in stare de nimic. Toate se stricau, nu aveam oameni capabili, nu eram buni de nimic. Link spre comentariu
RealAlex Postat Noiembrie 26, 2021 Partajează Postat Noiembrie 26, 2021 Gresit, baieti. Pe vremea aia aveam un proiect de tara. Acum avem dezvoltat un sistem politic atat de bine pus la punct incat daca apare unul care vrea sa faca ceva constructiv, este devorat rapid si dispare de pe scena. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 26, 2021 Partajează Postat Noiembrie 26, 2021 1 oră în urmă, RealAlex a spus: daca apare unul care vrea sa faca ceva constructiv, este devorat rapid si dispare de pe scena. Ironia sortii este ca efortul lor de devorare este din ce în ce mai lejer. Apar atât de rar cei care pot face ceva constructiv (nu care vor), încât sarcina politicienilor a rămas de baza furtul în diversele lui forme. De unde oameni capabili sa facă ceva? Acum sunt la moda doar combinațiile. Munca e pt fraieri....unii am prins acele vremuri. Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 26, 2021 Partajează Postat Noiembrie 26, 2021 De la Nea ion citire: Citat La 22 decembrie 1989 s-a schimbat un sistem politic, totalitar, opresiv, care eșuase în a oferi o viață decentă, și demnă, românilor. https://adevarul.ro/news/eveniment/ion-iliescu-fost-acuzat-primit-banii-fostei-securitati-nu-mine-fostul-presedinte-criticat-dur-televiziune-romania-1_61a12d2a5163ec4271fbc327/index.html Link spre comentariu
mac01 Postat Noiembrie 26, 2021 Partajează Postat Noiembrie 26, 2021 (editat) Acum 2 ore, RealAlex a spus: Gresit, baieti. Pe vremea aia aveam un proiect de tara. Acum avem dezvoltat un sistem politic atat de bine pus la punct incat daca apare unul care vrea sa faca ceva constructiv, este devorat rapid si dispare de pe scena. Deranjeaza...! Editat Noiembrie 26, 2021 de mac01 Link spre comentariu
okean Postat Decembrie 1, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2021 LA MULTI ANI ROMANIA ! LA MULTI ANI ROMANI ! 1 Decembrie 1918, prin ochii Reginei Maria, un articol interesant ! Link spre comentariu
okean Postat Decembrie 2, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2021 Costume de baie... Link spre comentariu
Postări Recomandate