Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Tare de tot aia cu mutarea blocului din Alba Iulia!!Am văzut documentare cu mutat case la americani,da' bloc nu!!

Aveam şi noi tehnicieni capabili pe vremea aia...

Au tras cu locomotivă?

Editat de BRANCA
Link spre comentariu

Apropo de postul d-lui @okean...in Craiova a fost mutat prin această metodă spitalul de copii Filantropia,construcție de patrimoniu....aproape 50m sud față de locația inițială....se întâmpla prin 1987 dacă îmi aduc bine aminte...

Link spre comentariu
Acum 8 ore, BRANCA a spus:

Aveam şi noi tehnicieni capabili pe vremea aia...

Sanchi. E trucaj! Pe vremea aia, afirma unii, nu eram in stare de nimic. Toate se stricau, nu aveam oameni capabili, nu eram buni de nimic.

Link spre comentariu

Gresit, baieti. Pe vremea aia aveam un proiect de tara. Acum avem dezvoltat un sistem politic atat de bine pus la punct incat daca apare unul care vrea sa faca ceva constructiv, este devorat rapid si dispare de pe scena. 

Link spre comentariu
1 oră în urmă, RealAlex a spus:

daca apare unul care vrea sa faca ceva constructiv, este devorat rapid si dispare de pe scena. 

Ironia sortii este ca efortul lor de devorare este din ce în ce mai lejer. Apar atât de rar cei care pot face ceva constructiv (nu care vor), încât sarcina politicienilor a rămas de baza furtul în diversele lui forme. De unde oameni capabili sa facă ceva? Acum sunt la moda doar combinațiile. Munca e pt fraieri....unii am prins acele vremuri. 

Link spre comentariu
Acum 2 ore, RealAlex a spus:

Gresit, baieti. Pe vremea aia aveam un proiect de tara. Acum avem dezvoltat un sistem politic atat de bine pus la punct incat daca apare unul care vrea sa faca ceva constructiv, este devorat rapid si dispare de pe scena. 

Deranjeaza...!

Editat de mac01
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări