Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Intre cele doua poze, practic, nu e nici o deosebire. Numai ca din primul grup, au luat toti bacul si au ajuns profesori, ingineri, doctori. Cei din a doua poza, iau bacul cam 30% si ajung vinzatori la KFC, culegatori de capsuni sau someri. Poate unul doi, pe la IT.

la-scoala.jpg

download.jpeg-2.jpg

Link spre comentariu
Acum 6 minute, icar a spus:

Intre cele doua poze, practic, nu e nici o deosebire. Numai ca din primul grup, au luat toti bacul si au ajuns profesori, ingineri, doctori. Cei din a doua poza, iau bacul cam 30% si ajung vinzatori la KFC, culegatori de capsuni sau someri. Poate unul doi, pe la IT.

la-scoala.jpg

download.jpeg-2.jpg

Hai ca exagerezi, pe timpul lui ceasca erau toti ingineri, doctori sau profesori???

Link spre comentariu
Acum 30 minute, gauss a spus:

Desigur . As raspunde , dar mai bine ma abtin . Folositi variabilele  , si poate ne spuneti cum se descurca . Daca nu sunt deja compromise . Eu le - am comparat cu alte C.V. rusesti , cu dielectric solid ( folie ) , de la receptoare miniatura  , nu cu cele cu aer . Despre difuzoare  , n - am vazut difuzor rusesc prost . Ca nu e pe placul oricui , asta nu inseamna ca distorsioneaza . E un difuzor pentru un radio miniatura , nu audiofil . Cu  3 clase ( absolvite ) peste cel de Cora , si mult mai bun decat multe kinezarii . 

Numai dumneata ai dreptate, intotdeauna. Nu stiu cat de enervant erai la serviciu, dar probabil ca aveai retineri (frica de altii mai bengosi- sefi). 

Ce se strica domule la condensatoarele alea ? Am folosit si eu cateva si n-am avut probleme cu ele. Dar am lucrat finut, nu le-am ciobanit. Difuzoarele sunt chiar proaste. Am cumparat multe truse din alea si am incercat multe difuzoare. Majoritatea mergeau prost, spre deosebire de cele de la Electrn M (am si din astea cateva truse - le cumparam pentru piese).

Link spre comentariu
Citat

Hai ca exagerezi, pe timpul lui ceasca erau toti ingineri, doctori sau profesori???

Cind am terminat eu liceul, doar patru elevi nu au luat bacul, din 150 de elevi. Cam 10% nu au mers mai departe. Restul, politehnica, medicina, universitate, economie, sport, postliceala, tehnica dentara. La revederea de 45 de ani,  m-am intilnit cu medici, economisti, ingineri, profesori, tehnicieni si vreo citeva gospodine. Ma asteptam sa zici ca am exagetat cu cei din poza a doua.

P.S. Vax, pierderi mari, folia se facea ghem, slabe mecanic.

Prin unele birouri...

984189_10202452049167974_8816508239433066693_n.jpg

Editat de icar
Link spre comentariu
Acum 59 minute, icar a spus:

la-scoala.jpg

download.jpeg-2.jpg

Rezultatele  educatiei ceausiste se  vad!

Scoala romaneasca a scos doar buni soldati , pregatiti sa execute ordinele, atat si nimic mai mult. De bine ce a functionat sistemul educational suntem ultimii din Europa.

Link spre comentariu
Acum 11 minute, icar a spus:

Prin unele birouri...

984189_10202452049167974_8816508239433066693_n.jpg

La astfel de telefoane am vorbit de m-am plictisit. Scoteam surubul care tinea discul pe ax,  demontam discul cu lacat si montam unul fara lacat. Dupa ce terminam, montam la loc discul cu lacat. Asta cand nu aveam la indemana un telefon pe care sa-l leg la perechea de fire din doza de la capatul cablului, sau nu mergea deschis panarama aia de lacat.

Editat de doru3160
Link spre comentariu

Eu faceam mai simplu: loveam usor furca, conform numarului format.

Da Alphsoo, soldatii, colegii mei, au salvat vieti, normal la ordin, au salvat vederea altora, tot la ordin, soldateste, au publicat carti, la ordin sa traiti, au publicat lucrari de specialitate, tot la ordin. Un coleqg, medic stomatolog apreciat, e, printre altele, si scriitor de succes. O fi tot la ordin? Mai, mai...Cred ca colegii de forum, mai de virsta mea, tot la ordin fac ce fac? In fine...

Ceas de voiaj.

10527891_10202452058088197_6480302760290257252_n.jpg

Spirale, ce bune erau...

10553572_10202436953670596_5477534211353337485_n.jpg

Link spre comentariu
Acum 3 minute, icar a spus:

Da Alphsoo, soldatii, colegii mei, au salvat vieti, normal la ordin, au salvat vederea altora, tot la ordin, soldateste, au publicat carti, la ordin sa traiti, au publicat lucrari de specialitate, tot la ordin. Un coleqg, medic stomatolog apreciat, e, printre altele, si scriitor de succes. O fi tot la ordin? Mai, mai...Cred ca colegii de forum, mai de virsta mea, tot la ordin fac ce fac? In fine...

Ceas de voiaj.

10527891_10202452058088197_6480302760290257252_n.jpg

Spirale, ce bune erau...

10553572_10202436953670596_5477534211353337485_n.jpg

Spirale, ce bune erau... :aplauze

Link spre comentariu
Acum 16 minute, icar a spus:

Mergea si asa, dar cu rata mica de succes. Aveai toate sansele sa nimeresti oriunde altundeva, numai unde voiai nu. Mai selectau gresit si cu disc, d-apoi fara...

Acum 11 minute, dan-a2 a spus:

Spirale, ce bune erau...

Le cumparam de la chioscul scolii. In mod curent cumparam covrigi cu mac, calzi, si sucuri de ale noastre. Pe sticle ne oprea garantie, ca sa fie siguri ca o inapoiem.

Editat de doru3160
Link spre comentariu
1 oră în urmă, icar a spus:

Cind am terminat eu liceul, doar patru elevi nu au luat bacul, din 150 de elevi. Cam 10% nu au mers mai departe. Restul, politehnica, medicina, universitate, economie, sport, postliceala, tehnica dentara. La revederea de 45 de ani,  m-am intilnit cu medici, economisti, ingineri, profesori, tehnicieni si vreo citeva gospodine.

Ma 'tu-i ceapa ma'si, deci pe timpul lui ceasca grosul nu erau la scolile profesionale ci la facultati ! 

Eu stiu ca pe timpul lui ceasca cine nu lua treapta a doua se ducea direct la profesionala. 

Imi este greu sa cred ca la Combinatul de Utilaj Greu din Iasi din cei peste 10.000 angajati grosul erau ingineri sau tehnicieni. Imi este greu sa cred ca la Combinatul de Fibre Sintetice unde tot vreo 10.000 munctori erau predominau inginerii si tehnicienii. La Metalurgica, Mase plastice, TEPRO etc, tot inginerii si tehnicienii erau majoritari??? Prin spitale nu-mi amintesc sa fi vazut mai multi medici decat infirmiere si asistente medicale. Deci .... eu zic ca exagerezi, grosul erau muncitorii! Sa nu uitam ca cifrele de scolarizare din institutul de invatamant superior au explodat dupa 89. Imi aduc aminte foarte bine cum arata Iasul cand se dadea admiterea la facultate. Veneau multi dar .... picau multi. 

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări