doru3160 Postat Octombrie 30, 2021 Partajează Postat Octombrie 30, 2021 Lasand la o parte alte aspecte, nu pot sa nu admir scrisul de mana exemplar. Cand primeam chitante cu scris de mana acum ceva ani in urma, abia puteam descifra ce scrie pe ele, si asta doar pt ca stiam ce ar trebui sa scrie.Acum platesc online, deci nu se stie daca ar fi scrise mai frumos sau cu hieroglife. Link spre comentariu
merck Postat Octombrie 30, 2021 Partajează Postat Octombrie 30, 2021 Acum 4 minute, doru3160 a spus: Cand primeam chitante cu scris de mana acum ceva ani in urma, abia puteam descifra ce scrie pe ele, si asta doar pt ca stiam ce ar trebui sa scrie. Era un medic retrogradat de aia nu intelegeai ce scrie . Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 30, 2021 Partajează Postat Octombrie 30, 2021 Cred ca erau analfabeti avansati...''ca era multi''. Link spre comentariu
icar Postat Octombrie 30, 2021 Partajează Postat Octombrie 30, 2021 Eu am scris, si scriu, execrabil!!! Si nu prea sunt analfabet, fie el si functional. Un profesor mi-a spus ca gândesc mai repede decit sriu, eu stiu ca nu am rabdare sa scriu si ma grabesc. Am un prieten, medic, are, si acum, un scris caligrafic. In armata a dus-o bine pe chestia asta, a fost furier de companie. Link spre comentariu
NICA Postat Octombrie 30, 2021 Partajează Postat Octombrie 30, 2021 A mai fost postata dar acum este complet echipata. Link spre comentariu
okean Postat Noiembrie 1, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2021 (editat) Anul de gratie 1919, Olanda primele transmisii regulate de radio , muzica si vorba ! Mai jos si primul program... Peste 5 zile se implinesc 101 ani de la eveniment ! Editat Noiembrie 1, 2021 de okean Link spre comentariu
nelu F Postat Noiembrie 1, 2021 Partajează Postat Noiembrie 1, 2021 Si in Romania se aniverseaza astazi 93 ani de radio. Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 10, 2021 Partajează Postat Noiembrie 10, 2021 Am văzut că s-a prezentat anterior "Solvay conference" din 1927. Puţini ştiu că grupul belgian Solvay a avut două fabrici în Ardeal.E vorba de Uzina Chimică Turda şi Fabrica de sodă Ocna Mureş.Înfiinţate cam pe la 1900 şi un pic.Când nu prea era industrie pe teritoriul RO. După fabrica din Turda vândută pe nimic unui arab au rămas terenuri infestate pentru zeci de ani de acu înainte!... Despre ce e la Ocna Mureş puteţi citi în linkul pe care îl pun.Foarte,foarte interesantă istoria oraşului şi fabricii... Am vizitat şi eu salina de la Ocna.Era uriaşă.Se plimbau camioanele prin "peşteră"... https://romanialibera.ro/lifestyle/food/ocna-mures-un-paradis-in-destramare-154710/ Link spre comentariu
Postări Recomandate