Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Lasand la o parte alte aspecte, nu pot sa nu admir scrisul de mana exemplar. Cand primeam chitante cu scris de mana acum ceva ani in urma, abia puteam descifra ce scrie pe ele, si asta doar pt ca stiam ce ar trebui sa scrie.Acum platesc online, deci nu se stie daca ar fi scrise mai frumos sau cu hieroglife.

Link spre comentariu
Acum 4 minute, doru3160 a spus:

Cand primeam chitante cu scris de mana acum ceva ani in urma, abia puteam descifra ce scrie pe ele, si asta doar pt ca stiam ce ar trebui sa scrie.

Era un medic retrogradat de aia nu intelegeai ce scrie :57.

Link spre comentariu

Eu am scris, si scriu, execrabil!!! Si nu prea sunt analfabet, fie el si functional. Un profesor mi-a spus ca gândesc mai repede decit sriu, eu stiu ca nu am rabdare sa scriu si ma grabesc. Am un prieten, medic, are, si acum, un scris caligrafic. In armata a dus-o bine pe chestia asta, a fost furier de companie.

Link spre comentariu

Anul de gratie 1919, Olanda primele transmisii regulate de radio , muzica si vorba !

Mai jos si primul program...

philips-1919-11-05.jpg

Peste 5 zile se implinesc 101 ani de la eveniment !

Editat de okean
Link spre comentariu

Am văzut că s-a prezentat anterior "Solvay conference" din 1927.

Puţini ştiu că grupul belgian Solvay a avut două fabrici în Ardeal.E vorba de Uzina Chimică Turda şi Fabrica de sodă Ocna Mureş.Înfiinţate cam pe la 1900 şi un pic.Când nu prea era industrie pe teritoriul RO.

După fabrica din Turda vândută pe nimic unui arab au rămas terenuri infestate pentru zeci de ani de acu înainte!...

Despre ce e la Ocna Mureş puteţi citi în linkul pe care îl pun.Foarte,foarte interesantă istoria oraşului şi fabricii...

Am vizitat şi eu salina de la Ocna.Era uriaşă.Se plimbau camioanele prin "peşteră"...

https://romanialibera.ro/lifestyle/food/ocna-mures-un-paradis-in-destramare-154710/

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări