Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Da, e vorba de sapunul " Pygmalion " mirosea foarte bine, nu era ca un sapun Fa al epocii , da il bate la cur pe asta din ziua de azi si la capitolul clabuc' !

Editat de okean
Link spre comentariu
La 19.10.2021 la 10:38, okean a spus:

Sa fie de Panciu, las la alegerea dvs toate sunt bune ! O mentiune , sa aiba si dedicatie " Rata - Elforum " asa, pentru carcotasi

Ok. Trimiteţi-mi o adresă de livrare în privat.

Link spre comentariu

News flash...

Cioc...cioc la usa, ce buletin "... aveti cod PIN pe telefon ???, verificat pin, predat cutie , dat " peste " jos de pe tv-u , pastrat macrame-ul de la mama soacra , pus cotioanta , facut 1st' poza [ censored ]

rata-P101071-4.jpg

Dupa " disectie " am constatat ca :  " o' ... sampanie in fapt erau doua... prin diviziune  :rade:" !

rata-P101071-6.jpg

Una e deja la rece , una e "arhivata"l a loc sigur , pe linga alte tentatii,  pentru autograf la proxima intalnire...

rata-P101072-0.jpg

Na' acum, ce sa mai spun ... aprecierea vine de la un " cititor " fidel sau dpdv. administrativ, un Moderator greu si " rau ", adica in sensul ca e necrutator , in esenta [parerea mea ] un OM corect !

Eu am dat curs aprecierii pe " persoana fizica " de ambele parti si sincer ma bucur !

....................................................................................................................................................................................

Tuturor  colaboratorilor, colegilor , le urez sanatate maxima si un gand bun , ma duc sa dau " cep " la " riserva " 1st' inca o data @ratza MULTUMESC !

Editat de okean
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări