Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Edwin Howard Armstrong [18 decembrie 1890 - 1 februarie 1954] a fost un inginer " electric " si un mare inventator american , posesor a peste 40 de patente in domeniul radioului si radarelor , de numele lui sunt legate receptorul cu reactie, superreactie si a superheterodinei a fost inventatorul receptorului de banda larga FM ! Este primul laureat al premiului " Medal of Honor by the Institute of Radio Engineers " in anul 1917! Acest premiu este o recunoastere in lumea stiintifica ca fiind PRIMUL descoperitor al receptorului cu reactie a pierdut dupa lungi procese cu Lee de Forest in instanta, acesta onoare ...

ARMSTRONG.jpg

Editat de okean
Link spre comentariu

Da multumesc de apeciere, colegul [fost] cred ca era suparat ca nu-i " iesea '' televizorul...

Maine se fac 2 ani de cand " bat campii " si nu m-am plictisit, poate atingem asa, omagial, 350k...dau o sampanie :)

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări