Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Pai da, ca asa e romanul, chiar daca ii faci buda la nas, tot in apa se usureaza, ca e gratis. Spunea o femeie care era la intrare buda la plaja europa fm zilele trecute...iar e apa rece, iar e aglomerat la buda.Plaja era plina si cand era apa rece si cand era apa calda, dar buda era plina doar cand era apa rece.

Link spre comentariu

Okean.Ne-am americanizat...Dacă nu putem intra cu maşina până în apă e nasol rău de tot!!Ce plajă e aia?!!

Editat de BRANCA
Link spre comentariu

Nu ne-am "americanizat"...,acolo, pe plajele publice e interzis accesul autovehiculelor ,cu exceptia atv-urilor politiei care patruleaza si ale salvamarilor; e interzis consumul de bauturi alcoolice(sunt controale, amenzile sunt mari), cosurile de gunoi sunt amplasate la distante de cca.20-30m ,distante rezultate in urma unor studii, plajele sunt curate; plajele au si program , in afara acestuia ,seara, noaptea,dimineata, nu mai sunt "safe".

Link spre comentariu
La 10.08.2021 la 19:18, doru3160 a spus:

Pai da, ca asa e romanul, chiar daca ii faci buda la nas, tot in apa se usureaza, ca e gratis. Spunea o femeie care era la intrare buda la plaja europa fm zilele trecute...iar e apa rece, iar e aglomerat la buda.Plaja era plina si cand era apa rece si cand era apa calda, dar buda era plina doar cand era apa rece.

Apa mării din stațiunea Eforie este plină de bacterii din intestinul uman: E. Coli și enterococi

Link spre comentariu

Merck, pot proveni din deversarile hotelurilor sau pensiunilor de pe plaja, nu neaparat de la nesimtitii ce se caca in apa (cum naiba fac asta?).

Editat de icar
Link spre comentariu

Grigore Gheba  15 august 1912 - 6 septembrie 2004 

"A scos la tablă toţi elevii din ţară, datorită excepţionalei sale culegeri de matematică pentru învăţământul gimnazial"

Grigore-Gheba.jpg

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări