Vizitator Postat August 8, 2021 Partajează Postat August 8, 2021 Acum 13 ore, Iosif Bodiu a spus: Litoralul românesc este oglinda perfectă a stării de civilizație, a implicării legislative a ălora și a aplicării principiilor de bază a comerțului. Exact din acest motiv nu mai merg acolo (si sunt vreo 12 ani de atunci). Link spre comentariu
okean Postat August 8, 2021 Autor Partajează Postat August 8, 2021 De acum aproape 50 de ani...Mamaia ! Link spre comentariu
BRANCA Postat August 8, 2021 Partajează Postat August 8, 2021 (editat) Frumos!Cam pe atunci am trecut şi eu pe acolo.Ne-a plimbat un unchi de-al soţiei,din Constanţa.Era şofer pe unul din autocarele Mercedes cu care erau plimbaţi turiştii nemţi veniţi la noi... Okean.Pune şi imagini din Costineştiul vechi.Ce superb era atunci şi ce "bidonville" este acum!Probabil unul din cele mai urâte din RO...Şi se cheamă "staţiune"!! Editat August 8, 2021 de BRANCA Link spre comentariu
yokoono Postat August 8, 2021 Partajează Postat August 8, 2021 Acum 2 ore, merck a spus: Ce inseamna un primar cu viziune! El este sigur ca in viitor va musti satul de copii! Doar daca vor ramane gravide babele de 80 de ani. Intrebarea este cine le lasa insarcinate (doar cu sarcina de la partid s-ar putea). Link spre comentariu
merck Postat August 8, 2021 Partajează Postat August 8, 2021 Pi la mini pin Moldova, tinerii violeaza babe la greu! (dupa ce au tras la masea, bineinteles!) Link spre comentariu
icar Postat August 8, 2021 Partajează Postat August 8, 2021 Acele parcuri pentru copii si sali de sport, nu au fost decât locuri unde s-au spalat bani europeni. Pentru ca asa s-a cerut la acel moment. Link spre comentariu
merck Postat August 8, 2021 Partajează Postat August 8, 2021 Acum 21 minute, icar a spus: Acele parcuri pentru copii si sali de sport, nu au fost decât locuri unde s-au spalat bani europeni. Pentru ca asa s-a cerut la acel moment. S-au spalat bani europeni??? Pai care ar fi sursa acestora, de necesita sa fie spalati? Sa presupunem prin absurd ca au nevoie sa spele bani insa cum reusesc sa ii recupereze dupa spalare? Romania (si celelalte state din estul Europeni) primeste anual o suma de bani pentru dezvoltare (ca sa ajunga la nivelul tarilor din vest). Aceasta suma de bani nu mai poate fi deturnata ca in trecut direct in buzunarul smecherilor pentru ca trebuie sa prezentam realizarile. Deci smecherii si-au facut firme de facut teren de fotbal in panta, parcuri de copii in sate populate doar de batrani si alte din astea. Factura normal ca este incarcata foarte mult si x% din banii de la UE ajung in buzunarul smecherului. Prin vest daca te plimbi, vezi de exemplu o placuta pe un pod: realizat din fonduri europene, nr. proiect, etc. si acel pod este facut tot de un constructor privat insa diferenta este ca procentul x% care ajunge in buzunarul constructorului este mult mult mult mai mic decat ce ajunge in buzunarul smecherului roman. Acolo licitatia se face intre firme concurente care se bat pentru fiecare proiect venind cu un pret cat pot ei de mic. Link spre comentariu
daniels Postat August 8, 2021 Partajează Postat August 8, 2021 Zoica Dona, miss Romania 1930 Link spre comentariu
okean Postat August 9, 2021 Autor Partajează Postat August 9, 2021 (editat) La Mamaia, am inteles, e pustiu, se pare ca innisiparea a fost neinspirata ! Pana atunci o poza rara cu celebrele tobogane, le-am prins si eu... Editat August 9, 2021 de okean Link spre comentariu
Vizitator Postat August 9, 2021 Partajează Postat August 9, 2021 Ce de sezloange.... Link spre comentariu
Marele Savant Postat August 9, 2021 Partajează Postat August 9, 2021 Acum 11 ore, okean a spus: La Mamaia, am inteles, e pustiu, se pare ca innisiparea a fost neinspirata ! Pana atunci o poza rara cu celebrele tobogane, le-am prins si eu... A glumit cine ti-a spus! cu toate preturile de neam prost, statiunea e plina cu virf! Link spre comentariu
okean Postat August 10, 2021 Autor Partajează Postat August 10, 2021 O fi vreun trucaj - video - Link spre comentariu
doru3160 Postat August 10, 2021 Partajează Postat August 10, 2021 Lasa ca sunt si bulangii...se mai plang atata ca trebuie sa mearga 100...200m pana la apa. Sa le puna bus, sa nu cumva sa crape careva de osteneala. Ca e apa prea adanca deodata. Pai sa se duca la Eforie Sud, ca acolo nici in 2 m de la mal, dai de gaura de 4 m, si cu toate astea acolo se duc oamenii, si urca zilnic cate 30...40m de pe plaja pana in statiune, dar urcus in piept, nu de ala pe 2km. Si nu a mai reclamat lumea nimic nici de una nici de alta, si statiunea nu e goala. Ameninta patronii ca inchid mustaria de inchiriat sezlonguri, pt ca la cearceaf oricum e la liber pe fasia nou formata si in felul asta primaria le ia caimacul. N-o sa fie goala Mamaia, dar da bine ca stire. Link spre comentariu
okean Postat August 10, 2021 Autor Partajează Postat August 10, 2021 Mai e o problema cu distanta mare pana la apa...e posibil sa scapi pe tine Link spre comentariu
Postări Recomandate