Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Poza cu Ceasca jucand biliard pare originala , tehnologia asa mult s-a dezvoltat mai nou ca se poate face orice ,cu ajutorul Inteligentei artificiale....

Stalone si Schwartzeneger intr-un film foarte vechi ...

Link spre comentariu

Aiurea de tot poza! Nu ii contest  autenticitatea, dar in picioare are șosete si slapi din plastic turnat, pantaloni lungi, camasa, halatul si o geaca destul de groasa, cu mâneci lungi!:scarpin

Link spre comentariu

La sfarsitul anilor 60 si inceputul anilor 70 era in Constantra un turc care facea si vindea inghetata si care avea o toneta f asemanatoare cu cea din imagine..

Si el semana putin, dar asta nu mai tin minte bine, eram copil.  Imi amintesc insa foarte bine ca era incaltat cu slapi turnati si avea [uneori] o tichie de acelasi fel.  Si era imbracat relativ gros, desi era vara.  Mereu m-am intrebat cum de nu murea de cald;   de altfel dupa vreo 2 ani l-am si intrebat si a zis ca asa este el obisnuit, ca pt dansul nu e cald.

Inghetata era foarte, foarte buna, facuta numai cu ingrediente naturale.  Atunci am vazut si eu prima oara bagheta de vanilie.

Link spre comentariu
Acum 19 minute, Shambala a spus:

a zis ca asa este el obisnuit, ca pt dansul nu e cald.

Sa vezi cum isi descheie indienii nasturii de la camasa cu maneca lunga abia la 30 32 de grade...

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări