Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

La 19.06.2021 la 9:01, okean a spus:

Anul de gratie 1920 in fata la Hotel Traian -Jassy ! Reclama Palma, Marele Cafe Traian, Intim Club, Coafor Traian ...

In anii '60, undeva sus era radioclubul judetean.

Link spre comentariu
Acum 10 ore, okean a spus:

22 august 1875, Castelul Peles in constructie...

22-august-1875-peles.jpg

Nu contest autenticitatea imaginii dar cu siguranță data e greșită, în 47 de ani de viață n-am văzut zăpadă la Sinaia în luna august :rade:

Link spre comentariu

Mda, nisip o fi dar la prima vedere (și la cât e de împrăștiat) pare zăpadă. Nici calitatea pozei (specifică vremii) nu e grozavă.

Mă întreb acum la ce folosea acel nisip întins pe tot dealul ... ciudat stil de șantier aveau în sec 19! :scarpin

Editat de +_Florin_+
Link spre comentariu

La inceput facea drumuri dese Anglia - India. La noi a fost un fel de bordel regal, apoi un camin plutitor pentru muncitorii din delta. Din anii '60 a stat ancorat la Galati.

Link spre comentariu

Astazi un " ceva " foarte vechi - Marea Piramida din Gizeh, 43 de secole a fost cea mai inalta constructie din lume pâna in secolul al XIX-lea in 1889 când a fost construit Turnul Eiffel !

The-Great-Pyramid-Of-Giza.jpg

Link spre comentariu

Indianul din lemn vopsit de sub bompresul navei "Libertatea" a ars intr-un mic incendiu. Niste dobitoci au aruncat de pe mal faclii aprinse.

Acum 5 ore, okean a spus:

Marea Piramida din Gizeh, 43 de secole a fost cea mai inalta constructie

Un print arab a ordonat sa fie demolata incepand din varf. Dupa multa munca au reusit sa o faca mai mica cu cativa metri.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări