Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

S-au făcut și variante "camionetă"  (TV). Îmi amintesc că am văzut unul prin anii '80, transporta geamuri de mari dimensiuni, erau rezemate pe un cadru special montat în bena camionetei. 

La scurt timp după revoluție, o cunoștiință luase "în locatie de gestiune" o dubă TV care fusese folosită pentru "transport valori".  Era blindată, încuietori speciale/solide la ușile din față/spate, motor de Aro pe benzină. Stare foarte bună la acel moment. Credea că va da lovitura cu ea, executând transporturi de valori - se lăuda cu niște prieteni/relații care-l vor băga "pe felie" :)

N-a fost să fie, duba a zăcut multi ani în fața blocului iar în final (prin anul 2001) a dat-o la fiare ... păcat, era un exemplar rar, merita păstrat/întreținut ca exemplar de colectie.

Link spre comentariu

Eu am plecat cu Dacia in ''93 dar la Barcanesti  a dreak fiola s-a inverzit :rade:

Zice dca e baiat te iert dar a fost fetita ,oricum au fost ,,militieni '' de nota 10...

Link spre comentariu

Citisem pe undeva că seria 50xxx (cinci osii cuplate) a fost principalul "cărăuș" al armatei noastre în timpul războiului.

E bine că ne respectăm istoria, prin mai multe gări din țară sunt expuse locomotive cu abur. Ultima am remarcat-o în gara Sinaia (se vede de pe șosea). Este din seria 230xxx.

Editat de +_Florin_+
Link spre comentariu
Acum 14 ore, okean a spus:

Aburoasa 50576 Gara Pascani produsa in 1934 la " Alelierele Malaxa ", foto Dragos Bora !

Aburoasa-1934.jpg

Din ce an este poza?

Intr-o vreme treceam destul de des pe acolo si nu am vazut-o.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, sesebe a spus:

Din ce an este poza?

E inainte de a fi dusa la fer. Si la noi in depou erau multe exemplare, le vedeai cand treceai pasarela pietonala. Acum au ramas doar buruienile de pe linii, pana le dau si pe alea la fer.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări