Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Acum 2 ore, icar a spus:

Stiu detui producatori de mobila, care nu au nu stiu ce masini, dar se descurca. Pentru ca sunt oameni dispusi sa dea un ban in plus, dar nu se descleie masa sau patul. 

Pai în industria alimentară nu merge cu "se descurca". Clar nu știi despre ce e vorba, asa ca nu mai insist. Nu-ți priește sarea sau carnea de porc, nu cumpăra produse procesate industrial. Cred ca am mai bine de 15 ani de când nu mai consum preparate din carne din comerț. 

Link spre comentariu
Acum 9 minute, NICA a spus:

188608348_116648550552178_1646192838479798431_n.jpg

Dacă nu este glumă, şi îmi cer scuze de insinuare, chiar este adevărat?

Alte vremuri, alte gusturi/standarde!

Link spre comentariu

La aspiratorul ăsta remarcaşi tulumba?Tablă chioară,pe rotund...Azi carcasele se fac de plastic,superestetice."Mâine" când n-o mai fi ţitei din ce s-or face?!!

Link spre comentariu

Dragă colegule @merck, referitor la postarea ta, cu ,,tuşeele de rigoare", cine ne asigură sau dovedeşte, că sub acel chilot, se ascundea o asemenea măreție de ,,bărbăție"?

Întorcîndu-ne amintirile spre epoca adiacentă, nu putem uita că Tarzan a fost acceptat şi crescut de maimuțe, apoi a devenit regele junglei.

Mai înainte ceva vreme, un alt erou de literatură, pe nume Mowgli, a fost înfiat şi crescut de o familie de lupi, şi-a facut prieteni şi aliați o parte din fiarele junglei, şi se lupta cu alte specii vrăşmaşe, care nu au realizat importanța şi măreția alianței creeate de acesta, în lupta cu omul modern, cotropitor şi distructiv în aceeaşi măsură, față de natura sălbatică.

Şi-am încălecat pe-o roată, şi v-am spus povestea toată.

Şi-am încălecat pe-o şa ...

Poveşti de weekend.

Link spre comentariu
7 hours ago, BRANCA said:

Mâine" când n-o mai fi ţitei din ce s-or face?!!

Deja cele mai noi plasticuri se fac din porumb..... Va veni timpul cand vom alege :plastic sau mancare.... 

Link spre comentariu

Usilitel.Îmi place asta cu alegerea între plastic şi mâncare!Da' zic prognoziştii că ne ducem la 10 miliarde de oameni pe planetă şi n-o să poată fi asigurată hrana...Deja lucrează unii la carnea sintetică şi se vorbeşte de "ferme" de insecte.

Suntem aproape 100% civilizaţia petrolului iar în agricultură suntem dependenţi total de fosfor...

Link spre comentariu

România, 1959 - frigider " Pinguin 100 "

Rom-nia-1959.jpg

În România, producția de frigidere a început în 1956, odată cu fabricarea primului model de frigider, numit ”Pinguin 100”, la uzinele ”Klement Gottwald”, redenumite apoi ”Întreprinderea de Mașini Electrice București”. Acesta era prevăzut cu un termostat pentru reglarea temperaturii şi a consumului de energie electrică. Modelul respectiv a fost îmbunătăţit un an mai târziu şi vândut din 1961 sub numele „FRAM 70 L” şi „FRAM 110 L”."

Editat de okean
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări