okean Postat Mai 15, 2021 Autor Partajează Postat Mai 15, 2021 A existat si asa ceva... Link spre comentariu
icar Postat Mai 15, 2021 Partajează Postat Mai 15, 2021 Dupa cum scrie, a existat! Link spre comentariu
okean Postat Mai 15, 2021 Autor Partajează Postat Mai 15, 2021 Cel mai tare, era si bun, a fost ginul de Covasna ... " Covagin " ! Link spre comentariu
draku Postat Mai 15, 2021 Partajează Postat Mai 15, 2021 pentru ca tot e vorba despre "vechituri" si limba romana.... remarcati cine semneaza decretele oficiale... Link spre comentariu
ex.escu Postat Mai 15, 2021 Partajează Postat Mai 15, 2021 Cel mai "tare" sirop natural a fost 'bem bem" , realizat in mures de Dl. Petru Vaida, era cam 18 lei sticla de sirop ; era un fel de valuta forte in acei ani... unele variate plecau direct la bucuresti, la inalta conducere de partid si de stat... Link spre comentariu
validae Postat Mai 15, 2021 Partajează Postat Mai 15, 2021 Îmi amintesc şi eu de ,,Bem-bem,,... am avut ocazia să beau aşa ceva, aveam un unchi care era director pe atunci la societatea comercială, altfel nu prea se găsea pe toate drumurile. Link spre comentariu
okean Postat Mai 15, 2021 Autor Partajează Postat Mai 15, 2021 (editat) Am apucat si eu " Bem-Bem", suc natural cu miltivitamine, era un concentrat la litru cu aroma deosebita, tin minte ca sticla era impachetata in celofan, foarte foarte bun, stateam cu sifonul pe el ! Editat Mai 15, 2021 de okean Link spre comentariu
Mircea Postat Mai 15, 2021 Partajează Postat Mai 15, 2021 Termen de garantie 7 zile... pierdeau gazul cred, ca nu cred ca se evaporau chimicalele din interior. Ne-au incantau copilaria... in fine, am supravietuit. Marci inca pe piata: Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 15, 2021 Partajează Postat Mai 15, 2021 Eu am rămas fidel Borsec ului. Link spre comentariu
Mircea Postat Mai 15, 2021 Partajează Postat Mai 15, 2021 Borsecul are marketing mai bun, d-aia si prezenta. Cat despre continutul mineral, nu m-a interesat niciodata, nu prea consum gazoase. Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 15, 2021 Partajează Postat Mai 15, 2021 1 oră în urmă, dan cod a spus: Eu am rămas fidel Borsec ului. Pana la proba contrarie, rămân printre cei mai buni pe piață. De când am montat filtru la reteaua de oraș, cumpăr mai putina plată, dar la carbogazoasa nu am renunțat. Merge bine la șpriț și nu virează gustul vinului. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Mai 15, 2021 Partajează Postat Mai 15, 2021 Corect, Borsec-ul la 1.5 l rămâne preferatul meu (și al familiei), merge la consumul obișnuit de după masă dar și la șpriț. Link spre comentariu
okean Postat Mai 15, 2021 Autor Partajează Postat Mai 15, 2021 (editat) Pentru șpriț recomand Biborteni Forte ! Referitor la sucurile noastre cu garantie 7 zile, dupa acest termen de regula fermentau, clientul spunea : " mama ce de acid are " In paralel cu sucul Bem-Bem s-a produs si sucul " Turist ", era preferatul lui Ceausescu, am " sapat " dupa el dar nu am gasit nimic... Editat Mai 15, 2021 de okean Link spre comentariu
yokoono Postat Mai 15, 2021 Partajează Postat Mai 15, 2021 Sau ca tratament apa HEBE. Cu miros de oua clocite. Cea cu lozinca : daca bei din apa hebe iti faci p...a ca de bebe. Nu era pentru sprit ci pentru tratament. Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 15, 2021 Partajează Postat Mai 15, 2021 Acum 6 minute, okean a spus: Pentru șpriț recomand Biborteni Forte ! Nu o găsești permanent și în toate magazinele. Borsec o cumpăr în magazinele din drumul meu, nu ma duc special pt asa ceva undeva anume. Link spre comentariu
Postări Recomandate