okean Postat Mai 14, 2021 Autor Partajează Postat Mai 14, 2021 ARO 16 – Crossoverul ancestral... Link spre comentariu
ex.escu Postat Mai 14, 2021 Partajează Postat Mai 14, 2021 Un "crossover" adevarat, cu plinul facut, fara echipaj si armament... Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 14, 2021 Partajează Postat Mai 14, 2021 Sărea usor în aer chiar și cu un glonț! Link spre comentariu
okean Postat Mai 14, 2021 Autor Partajează Postat Mai 14, 2021 Poate-i pe motorina... Link spre comentariu
okean Postat Mai 14, 2021 Autor Partajează Postat Mai 14, 2021 Merita remarcat, pe 7 Mai firma Sony a implinit 75 de ani de existenta, fondata in 1946 ! Adevarati deschizatori de drumuri si tehnologii... Link spre comentariu
Усилитель Postat Mai 14, 2021 Partajează Postat Mai 14, 2021 Am cateva chestii de la ei : reportofon cu caseta,Walkman autorevers ,CD changer 10 discuri , si cel mai mic radio stereo SRF201 ,cat un card de credit si gros de 4mm.... Link spre comentariu
franzm Postat Mai 14, 2021 Partajează Postat Mai 14, 2021 (editat) Sa nu uitam de gramatica. Editat Mai 14, 2021 de franzm Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 14, 2021 Partajează Postat Mai 14, 2021 Franz.Asta era înainte de "curăţirea" limbii române de cuvinte slavone,albaneze,turceşti,ş.a.Şi înainte de introducerea alfabetului latin.S-a şters apoi o bună bucată din vocabularul limbii... Link spre comentariu
-Atlas- Postat Mai 14, 2021 Partajează Postat Mai 14, 2021 Buna Poi offtopic total(ma refer la old stuff). Daca Pruteanu ar invia si ar vedea ce a ajuns limba romana ar mai muri odata. Scuze pentru lipsa diacriticilor(lene) si pentru offtopic. Spor tuturor. Alex L.E.Am deosebita admiratie pentru cativa moderatori care au o gramatica corecta(nu toti). Si utilizeaza diacriticile asa cum ar trebui sa le utilizam toti.Pe mine ma dispera faptul ca se muta parantezele si alte semne de punctuatie naiba stie unde,asa ca trebuie sa trec tastatura de pe Ro pe En si invers de prea multe ori,asa ca diacritice off. Link spre comentariu
icar Postat Mai 14, 2021 Partajează Postat Mai 14, 2021 (editat) Acum 14 ore, yo9hrb a spus: Am un revolver cu CO2... Corect, dar alea sunt marcate corespunzator. Eu am capsule cu CO2 curat. Editat Mai 14, 2021 de icar Link spre comentariu
icar Postat Mai 14, 2021 Partajează Postat Mai 14, 2021 Pâna in 89, in laborator, foloseam o masina de scris Olimpia, asa ca ș, ț, ă, î erau scrise usor. Stiam unde sunt, la fel parantezele. Interesant era ca Z era in locul Y si invers, fata de calculator! Când am trecut pe calculator, literele cu diacritice au disparut, dar incurcam Z cu Y. Acum, desi laptopul are si tastatura româneasca, nu mai stiu unde sunt parantezele, doua puncte etc., ca atare nu o folosesc. Pe telefon e mai simplu. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Mai 14, 2021 Partajează Postat Mai 14, 2021 Într-adevăr, pe telefon e cel mai simplu, orice caracter fiind ușor accesibil. Pe forum, în majoritatea situațiilor, postez de pe telefon. Link spre comentariu
ex.escu Postat Mai 14, 2021 Partajează Postat Mai 14, 2021 Sahariana nu era asa usor de distrus,se puteau monta si mitraliere, tunuri ac. de 47mm , etc., bidoanele din fata/spate erau pentru apa , pe lateral erau cele cu benzina , cu un plin complet raza de actiune era de cca. 1000-1200km; masina a fost apreciata/folosita si de parasutistii germani pe toate fronturile. Sa revenim la ceva placut ochiului,o lucratoare de la lockheed lucrand la un p38. Link spre comentariu
icar Postat Mai 14, 2021 Partajează Postat Mai 14, 2021 Nu prea stiu ce surubarea ea acolo, pentru ca in zona sunt nituri ingropate...d'ale propagandei. Link spre comentariu
ex.escu Postat Mai 14, 2021 Partajează Postat Mai 14, 2021 Propaganda sau nu, in poza de mai jos,copacul a fost mai "tare"... Link spre comentariu
Postări Recomandate