Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Merita remarcat, pe 7 Mai firma Sony a implinit 75 de ani de existenta, fondata in 1946 ! Adevarati deschizatori de drumuri si tehnologii...

Sony-f.jpg

Link spre comentariu

Am cateva chestii de la ei : reportofon  cu caseta,Walkman autorevers ,CD changer 10 discuri ,

si cel mai mic radio stereo SRF201 ,cat un card de credit si gros de 4mm....

0ee9efdfb68820d1cdd20426825f5d30.jpg

Link spre comentariu

Franz.Asta era înainte de "curăţirea" limbii române de cuvinte slavone,albaneze,turceşti,ş.a.Şi înainte de introducerea alfabetului latin.S-a şters apoi o bună bucată din vocabularul limbii...

Link spre comentariu

Buna

Poi offtopic total(ma refer la old stuff).

Daca Pruteanu ar invia si ar vedea ce a ajuns limba romana ar mai muri odata.

Scuze pentru lipsa diacriticilor(lene) si pentru offtopic.

Spor tuturor.

Alex

L.E.Am deosebita admiratie pentru cativa moderatori care au o gramatica corecta(nu toti).

Si utilizeaza diacriticile asa cum ar trebui sa le utilizam toti.Pe mine ma dispera faptul ca se muta 

parantezele si alte semne de punctuatie naiba stie unde,asa ca trebuie sa trec tastatura de pe

Ro pe En si invers de prea multe ori,asa ca diacritice off.

Link spre comentariu
Acum 14 ore, yo9hrb a spus:

Am un revolver cu CO2...

Corect, dar alea sunt marcate corespunzator. Eu am capsule cu CO2 curat.

Editat de icar
Link spre comentariu

Pâna in 89, in laborator, foloseam o masina de scris Olimpia, asa ca ș, ț, ă, î erau scrise usor. Stiam unde sunt, la fel parantezele. Interesant era ca Z era in locul Y si invers, fata de calculator! Când am trecut pe calculator, literele cu diacritice au disparut, dar incurcam Z cu Y. Acum, desi laptopul are si tastatura româneasca, nu mai stiu unde sunt parantezele, doua puncte etc., ca atare nu o folosesc. Pe telefon e mai simplu.

Link spre comentariu

Într-adevăr, pe telefon e cel mai simplu, orice caracter fiind ușor accesibil.

Pe forum, în majoritatea situațiilor, postez de pe telefon.

Link spre comentariu

Sahariana nu era asa usor de distrus,se puteau monta si  mitraliere, tunuri ac. de 47mm , etc., bidoanele din fata/spate erau pentru apa , pe lateral erau cele cu benzina , cu un plin complet raza de actiune era de cca. 1000-1200km; masina a fost apreciata/folosita si de parasutistii germani pe toate fronturile.

Sa revenim la ceva placut ochiului,o lucratoare de la lockheed lucrand la un p38.

E1X.jpg

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări