Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Am un revolver cu CO2,iar capsulele pe care le am acum contin, pe langa CO2, si un silicon pentru intretinerea armei. Nu stiu daca toate capsulele contin si silicon, dar astea pe care le am acum da.

Link spre comentariu

Pentru cafeaua de dimineata folosesc din cand in cand... "facatorul de frisca".

Iese o frisca buna, important e sa tii sifonul in frigider (smantana pentru frisca din interior sa fie rece).

Cativa ani in urma am folosit aceleasi capsule si la sifon.

Capsule pentru sifon se mai gasesc... un exemplu :

https://www.mosa.ro/shop/rezervecartusepatroanecapsule-co2-sifon-apa-1-cutie-de-10-bucati/

Sifon frisca.JPG

Link spre comentariu

Teava (gri) de iesire este confectionata dintr-un cauciuc mai rigid... Simplu, o apesi in orice directie (deviere de la verticala) ai nevoie...

Link spre comentariu

Pe naiba!Capsula trebuie presată ca să iasă gazul!Aş bănui că s-ar face prin înfiletarea piesei negre,că nu văd pârghie.

Link spre comentariu

Mă gândesc că ai nevoie totuşi de ceva control, altfel poţi umple masa de frişcă....iar controlul prin înşurubarea/deşurubarea capsulei nu mi se pare prea fin.Cam aiurea...

Link spre comentariu
Acum 4 ore, yo9hrb a spus:

capsulele pe care le am acum contin, pe langa CO2, si un silicon pentru intretinerea armei.

Sunt numa bune pt sifon...siliconul intareste ranza.:rade:

Link spre comentariu
Acum 2 ore, BRANCA a spus:

Pe naiba!Capsula trebuie presată ca să iasă gazul!Aş bănui că s-ar face prin înfiletarea piesei negre,că nu văd pârghie.

Bineinteles, capsula se infileteaza la fel ca la sifon...

O poza cu instructiunile de pe cutia originala sper sa clarifice modul de functionare.

Cutie.JPG

Supapa.JPG

Link spre comentariu
Acum 4 minute, maresaldeflota a spus:

121990990-3367885483247877-7933659486721

Wow. Un amic are doua din astea care ar trebui un pic aranjate. Păcat ca nu am nici timp nici bani de asa ceva. 

Link spre comentariu

Noi am avut una de asta ( original rusesc nu IMS ) functionala in anii 70.Parbrizul se poate rabata pe capota.

Era foarte cool asa si cu acoperisul luat jos.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări