puriu Postat Aprilie 5, 2021 Partajează Postat Aprilie 5, 2021 In scoala primara faceam impletituri din paie si din panusi de porumb. In clasa a cincea am facut tamplarie, intr-a sasea si a saptea lacatuserie. Si indemanarea trebuie invatata. MAVO 35 are o istorie lunga. A fost facut de nemti pentru trupele de tancuri si de aviatie. Am vazut unul, carcasa din bachelita neagra, in rest la fel. Dupa razboi nemtii au vandut licenta chinezilor care l-au fabricat multi ani. In anii '70 chinezii ne-au dat cadou licenta si destule piese pentru primele serii. Link spre comentariu
okean Postat Aprilie 6, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2021 Originalul " chinezesc " - MF 35... Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 6, 2021 Partajează Postat Aprilie 6, 2021 Ai zice ca e facut la Timisoara pt export la chineji...pana si acel 35 s-a pastrat in indicativul aparatului. Link spre comentariu
franzm Postat Aprilie 6, 2021 Partajează Postat Aprilie 6, 2021 Eu înca astept sa vad "originalul nemtesc", ala de l-au copiat, chipurile, chinezii. Am parcurs manualele de reparatii la unele avioane si tancuri (de ex Bf109), am stat de vorba cu veterani in ultimul razboi, dar n-am reusit sa dau de el. Asa ca nu-mi vine sa cred povestea cu originalul nemtesc. Link spre comentariu
okean Postat Aprilie 6, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2021 Alt aspect, instrument pe fir de torsiune in conditii de front , cam greu de crezut ! Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 6, 2021 Partajează Postat Aprilie 6, 2021 In varianta noastra, nu era pe fir de torsiune si din cate pare, nici varianta chinezeasca nu era, dar inca era destul de gingas pt lucrul pe tanc. Cea nemteasca nu am vazut-o nici in poze. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 6, 2021 Partajează Postat Aprilie 6, 2021 Şi ce naiba să măsori cu un aparat de laborator pe un tanc ??? Că nu cred că-şi reparau staţiile radio la faţa locului, sub tir inamic.... Dar vorba colegului @franzm să vedem şi noi originalul, ştiut fiind că chinezi, ca şi japonezii de altfel nu prea au fost mari inventatori în electronica timpurie.Probabil MF35 tot inspirat de undeva era la origini... Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 6, 2021 Partajează Postat Aprilie 6, 2021 5 ar coincide cu domeniile inscrise pe panou. 3 ar putea fi legat de marimile masurate...curent, tensiune si rezistenta. E doar o potriveala, nu bag mana in foc ca am ghicit. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Aprilie 6, 2021 Partajează Postat Aprilie 6, 2021 Exista autolaborator pentru echipamente de transmisiuni insa nu era in linia 1, era situat in spatele frontului dar aparatele de masura si control erau cam de calibrul lui R105D, nici pe departe fine si sensibile ca un MF. Link spre comentariu
puriu Postat Aprilie 6, 2021 Partajează Postat Aprilie 6, 2021 MF 35 are si urmasi: Link spre comentariu
flomar60 Postat Aprilie 6, 2021 Partajează Postat Aprilie 6, 2021 Foarte prost !!...după vreo 6-7luni de utilizare a murit comutatorul de game...s-au mâncat contactele de pe circuit...în final l-am donat unui prieten căruia îi trebuia microampermetrul... Link spre comentariu
franzm Postat Aprilie 6, 2021 Partajează Postat Aprilie 6, 2021 (editat) Acum 5 ore, doru3160 a spus: 5 ar coincide cu domeniile inscrise pe panou. 3 ar putea fi legat de marimile masurate...curent, tensiune si rezistenta. E doar o potriveala, nu bag mana in foc ca am ghicit. 35 domenii de masurare, cu 75mV si 50µA Editat Aprilie 6, 2021 de franzm Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 6, 2021 Partajează Postat Aprilie 6, 2021 Alea sunt subdomenii, dacă nu e cu supărare. Link spre comentariu
okean Postat Aprilie 7, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2021 Messerschmitt KR200 - 1963 ! Link spre comentariu
Усилитель Postat Aprilie 7, 2021 Partajează Postat Aprilie 7, 2021 Renault Type A 1898 Link spre comentariu
Postări Recomandate