Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

40 minutes ago, icar said:

Cauciucuri pline, roti mici, fara cabina!!!!!! Cine baiba ar lucra pe asa ceva...acum?

Este stramosul motostivuitoarelor si de transport intern in fabrici ,si pe vremea lui ceasca erau in intreprinderile mai mari .Roata plina s-a pastrat ,ca sa nu se lase cand ridica .....cele cu ridicator in fata.Am vazut si variante cu motor ardere alimentat de la butelie propan/butan , pt ca poluarea e mica .Cu toate astea se perpetueaza in Ro faptul ca gazul este poluant ,vor sa limiteze centralele de apartament....

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Ion_Bumbu a spus:

Este electric,  mai conteaza altceva?

Ups, nu m-am prins! Atunci nu mai comentez, este un fel de electrocar, din zilele noastre!:d

V-ati duce, la o intilnire, echimat asa?

289574637147bc03b051069d1965ac321be208f8

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Усилитель a spus:

.Cu toate astea se perpetueaza in Ro faptul ca gazul este poluant ,vor sa limiteze centralele de apartament....

Doar ca la Rabla daca iei masina pe GPL primesti un bonus de cred 1500 lei in plus, asta de anul acesta.

Link spre comentariu
Acum 3 ore, Ion_Bumbu a spus:

Ecologistii!

NIET! Iecologistii sta în cur si dicteaza. Sunt platiti din impozite încasate din productia, vânzarea si utilizarea masinilor poluante. Sau cum se zice pe la tara, musca mâna care-i hraneste. Stiti ce se întâmpla cu un câine care face asa ceva?

Editat de franzm
Link spre comentariu

Eu stiu doar ce`a patit ala ce l`a muscat pe baiatul meu...

Oricum Musk traieste bine merci din asta si nu din masini, din certificatele verzi!

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu
Acum 15 minute, franzm a spus:

Stiti ce se întâmpla cu un câine care face asa ceva?

Este hranit cu cealalta mana, nemuscata.

Acum 3 ore, icar a spus:

Cauciucuri pline, roti mici, fara cabina!!!!!! Cine baiba ar lucra pe asa ceva...acum?

2009, SUA, firma Atlas. Roti mici, pline, fara cabina sau cu cabina, cum iti place...doar ca asta e varianta pe gaz. Erau si electrice, pt spatii mici, greu de aerisit.

SS850042.jpg

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări