okean Postat Martie 23, 2021 Autor Partajează Postat Martie 23, 2021 1956 Mercedes-Benz 190SL cu Sondra Peterson ! Link spre comentariu
okean Postat Martie 24, 2021 Autor Partajează Postat Martie 24, 2021 6 Februarie 1959 Jack Kilby primul patent pentru circuitul integrat... Link spre comentariu
okean Postat Martie 25, 2021 Autor Partajează Postat Martie 25, 2021 Literă mică β ... mai frumos ca asta...sigur nu va mai fi ! Link spre comentariu
Ticu Postat Martie 26, 2021 Partajează Postat Martie 26, 2021 Toate ni se par frumoase, ca deabia pe la 1818 trecuram de la invatamantul in limba greaca la cel in limba romana. In Bucuresti, datorita lui Gheorghe Lazar din... Avrig. https://postimg.cc/LqN6VZ0S Link spre comentariu
okean Postat Martie 27, 2021 Autor Partajează Postat Martie 27, 2021 Camion 3,5 tone firma General Vehicle anul 1918 ! Link spre comentariu
icar Postat Martie 27, 2021 Partajează Postat Martie 27, 2021 Cauciucuri pline, roti mici, fara cabina!!!!!! Cine baiba ar lucra pe asa ceva...acum? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Martie 27, 2021 Partajează Postat Martie 27, 2021 Ecologistii! Este electric, mai conteaza altceva? Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 27, 2021 Partajează Postat Martie 27, 2021 40 minutes ago, icar said: Cauciucuri pline, roti mici, fara cabina!!!!!! Cine baiba ar lucra pe asa ceva...acum? Este stramosul motostivuitoarelor si de transport intern in fabrici ,si pe vremea lui ceasca erau in intreprinderile mai mari .Roata plina s-a pastrat ,ca sa nu se lase cand ridica .....cele cu ridicator in fata.Am vazut si variante cu motor ardere alimentat de la butelie propan/butan , pt ca poluarea e mica .Cu toate astea se perpetueaza in Ro faptul ca gazul este poluant ,vor sa limiteze centralele de apartament.... Link spre comentariu
icar Postat Martie 27, 2021 Partajează Postat Martie 27, 2021 1 oră în urmă, Ion_Bumbu a spus: Este electric, mai conteaza altceva? Ups, nu m-am prins! Atunci nu mai comentez, este un fel de electrocar, din zilele noastre! V-ati duce, la o intilnire, echimat asa? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Martie 27, 2021 Partajează Postat Martie 27, 2021 1 oră în urmă, Усилитель a spus: .Cu toate astea se perpetueaza in Ro faptul ca gazul este poluant ,vor sa limiteze centralele de apartament.... Doar ca la Rabla daca iei masina pe GPL primesti un bonus de cred 1500 lei in plus, asta de anul acesta. Link spre comentariu
franzm Postat Martie 27, 2021 Partajează Postat Martie 27, 2021 (editat) Acum 3 ore, Ion_Bumbu a spus: Ecologistii! NIET! Iecologistii sta în cur si dicteaza. Sunt platiti din impozite încasate din productia, vânzarea si utilizarea masinilor poluante. Sau cum se zice pe la tara, musca mâna care-i hraneste. Stiti ce se întâmpla cu un câine care face asa ceva? Editat Martie 27, 2021 de franzm Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Martie 27, 2021 Partajează Postat Martie 27, 2021 (editat) Eu stiu doar ce`a patit ala ce l`a muscat pe baiatul meu... Oricum Musk traieste bine merci din asta si nu din masini, din certificatele verzi! Editat Martie 27, 2021 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 27, 2021 Partajează Postat Martie 27, 2021 Acum 15 minute, franzm a spus: Stiti ce se întâmpla cu un câine care face asa ceva? Este hranit cu cealalta mana, nemuscata. Acum 3 ore, icar a spus: Cauciucuri pline, roti mici, fara cabina!!!!!! Cine baiba ar lucra pe asa ceva...acum? 2009, SUA, firma Atlas. Roti mici, pline, fara cabina sau cu cabina, cum iti place...doar ca asta e varianta pe gaz. Erau si electrice, pt spatii mici, greu de aerisit. Link spre comentariu
puriu Postat Martie 27, 2021 Partajează Postat Martie 27, 2021 In ajunul primului razboi jumatate dintre taxiurile din Londra erau electrice. Primul automobil care a atins 100 km/h (1899) era electric. Link spre comentariu
Postări Recomandate