dan-a2 Postat Februarie 24, 2021 Partajează Postat Februarie 24, 2021 Parca seamana cu Loredana Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Februarie 24, 2021 Partajează Postat Februarie 24, 2021 Acum 3 minute, dan-a2 a spus: Parca seamana cu Loredana În '74? ... nu cred! Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 24, 2021 Partajează Postat Februarie 24, 2021 Acum 3 minute, +_Florin_+ a spus: În '74? ... nu cred! Asa este ,avea 4 ani.. Link spre comentariu
morarul Postat Februarie 24, 2021 Partajează Postat Februarie 24, 2021 Acum 2 ore, Traian B a spus: Cu voia dumneavoastră, permiteți-mi să vă citez postarea! Şi aş adăuga ca şi comentariu, al unui jurnalist, subiect de presă sau televiziune, titlul sau eticheta: ,,Acele adevăruri care ne dor". Anumite monstruozități/atrocități ale perioadei statului legionar, precomunist, sau dorit a fi ,,îndreptate/răzbunate", de catre regimul comunist post' WWR2. Statul Romăn, a trecut dintr-o extremă in alta, în funcție de balanța/potența marilor puteri europene în timpul respectiv: Germania nazistă versus URSS-ul comunist. Subliniez, puteri europene. Anglia de una singură nu putea face mare lucru, iar SUA, aştepta incă momentul propice, blocării sau neutralizării Germaniei. Să dea ,,Dumnezeu", să nu mai trăim asemenea atrocități! Vă doresc o seară liniştită! Link spre comentariu
-Atlas- Postat Februarie 24, 2021 Partajează Postat Februarie 24, 2021 Acum 21 minute, alcon a spus: Buna Fer vechi? Spor Alex Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Februarie 24, 2021 Partajează Postat Februarie 24, 2021 (editat) Nope, un serial SF din anii 60 cu ...papusi. https://ro.pinterest.com/pin/550635491913677765/ https://en.wikipedia.org/wiki/Thunderbirds_(TV_series) Editat Februarie 24, 2021 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
okean Postat Februarie 24, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2021 (editat) A fost o serie de Sf-uri animate, le vedeam pe antena de satelit la nemti, nu mai stiu cum se chemau...la noi nu au rulat... LE. Fireball XL5 (1962) Editat Februarie 24, 2021 de okean Link spre comentariu
okean Postat Februarie 24, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2021 Da' mie tanti asta mi-a ramas la inima si era black & white ! Link spre comentariu
alcon Postat Februarie 26, 2021 Partajează Postat Februarie 26, 2021 La 24.02.2021 la 20:13, okean a spus: A fost o serie de Sf-uri animate, le vedeam pe antena de satelit la nemti, nu mai stiu cum se chemau...la noi nu au rulat... LE. Fireball XL5 (1962) Link spre comentariu
okean Postat Februarie 26, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2021 Na...zic si io " Dumnezeu lasa sa se intample numa' ce e permis " pentru atei e vorba de calculatorul cuantic evident... Anu' de gratie '32 Jassy actor principal raul Bahlui ...prapad bre ! Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 27, 2021 Partajează Postat Februarie 27, 2021 Frumoase spusele lui Kennedy dar...Mai ieri am văzut cum a picat Trumpino.În tot mandatul lui presa aliată cu democraţii a dat în el fără milă.Nu l-au vrut unii...A greşit,n-a greşit,trebuia dărâmat.Numai când e interesul extern al Americii în joc mint toţi pe aceiaşi voce!... Masmedia liberă nu există şi probabil nu va exista niciodată... Link spre comentariu
telefunken Postat Februarie 27, 2021 Partajează Postat Februarie 27, 2021 Mie imi place mai mult prima parte a citatului, vorbeste despre faptul ca acum peste 2000 de ani cineva a intuit ca intr-o societate lucrurile nu se ascund sub pres, se dezabat orice idei, se asculta orice parere. Si Solon legifereaza ca delict faptul ca un cetatean se sustrage de la o controversa. Multe lucruri sunt tabu la noi, asta este... Cat priveste trumpismul, tind sa ii dau dreptate lui Moise: https://www.moise.ro/2021/01/21/trump-a-plecat-trumpismul-ramane-cat-de-departe-e-urmatorul-trump/ Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 27, 2021 Partajează Postat Februarie 27, 2021 6 hours ago, BRANCA said: Frumoase spusele lui Kennedy dar...Mai ieri am văzut cum a picat Trumpino.În tot mandatul lui presa aliată cu democraţii a dat în el fără milă. 6 hours ago, BRANCA said: Masmedia liberă nu există şi probabil nu va exista niciodată... Pai ori e libera, si oricine are dreptul sa zica orice, bun sau rau, sau nu e libera dar totusi fiecare zice ce vrea? E o contradictie de la un paragraf la altul. Din fericire, caci se spun mult mai multe decat se vrea, si totodata din pacate, caci se spun niste enormitati uneori, presa incriminata are mult mai multa libertate decat veti intelege dvs. ce este libertatea. Si multi altii care scriu orice pe forumuri. Trump s-a folosit de primul amendament ca sa-si apere instigarea. Unde se vede ca fie drumul spre iad e pavat cu bune intentii, fie frumul spre paradis este pavat cu intentii rele. Bine ca a scapat lumea de un om prost. Link spre comentariu
Postări Recomandate