Усилитель Postat Februarie 15, 2021 Partajează Postat Februarie 15, 2021 Deocamdata inca se fura catalizatoare de masini mai vechi , .... https://argesulonline.ro/ce-se-mai-fura-prin-pitesti-catalizatoarele-auto-ultima-moda-printre-hoti/ Link spre comentariu
okean Postat Februarie 15, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2021 Fuse și se duse după fernet,mastică,triplusec,vermut...1970 Link spre comentariu
icar Postat Februarie 15, 2021 Partajează Postat Februarie 15, 2021 Niste televizoare Cind ecranul e prea mic Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 15, 2021 Partajează Postat Februarie 15, 2021 si verisorii mai "moderni ": Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 15, 2021 Partajează Postat Februarie 15, 2021 Acum 4 ore, telefunken a spus: paladiul are un pret in jur de 2000 de Euro per uncie, nu e de lepadat. Cam da...ar veni cam 70 Euro /gram. Link spre comentariu
terciziu Postat Februarie 16, 2021 Partajează Postat Februarie 16, 2021 Acum 21 ore, telefunken a spus: Nici aurul nu cred ca il valorifici asa usor, nu poti controla puritatea a ceea ce recuperezi si nici un cumparator nu iti va oferi un pret bazat pe analiza unei mostre. Probabil ca exista un sistem piramidal al recuperatorilor si in varful lantului trofic sta vreo bulibasa, e amuzant sa credem ca BNR ar cumpara aurul recuperat din memorii sovietice, mai ales in conditiile in care nici nu mai avem dreptul de a marca aur. "Banca Națională nu avea cum să piardă dreptul de poanson, deci dreptul de certificare a calității aurului, pentru că nu l-a deținut niciodată. Poansonul a fost deținut de producătorul de aur, Phoenix Baia Mare. Când însă întreprinderea s-a privatizat, noii proprietari au pierdut poansonul. " Spun asta pentru ca am citit idei forumiste legate de faptul ca BNR ar cumpara aur recuperat, ceea ce este si fals si, mai ales, hilar. In fine, paladiul are un pret in jur de 2000 de Euro per uncie, nu e de lepadat. Nu-i niciun sistem piramidal si nicio bulibasa. Majoritatea se rezuma la comertul cu piese electronice(ma refer acum, specific, la piesele susceptibile de a contine metale pretioase). Combinatul din Baia Mare era autorizat sa-si marcheze propriile produse si, contracost, la terti. Exact atat de autorizat, precum sunt, azi, persoanele autorizate sa marcheze metale pretioase(minim o bucata de persoana/judet) Azi, ieri si si alaltaieri era la fel, ANPC elibereaza (si)astfel de autorizatii(examenele sunt la sange) In condesatorul ala predomina platina, paladiu putin(nu se vede inscriptionarea, insa, stiu modulul) Link spre comentariu
okean Postat Februarie 16, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2021 (editat) Ma duce cu gandul la " Pierduti in spatiu " Editat Februarie 16, 2021 de okean Link spre comentariu
alcon Postat Februarie 16, 2021 Partajează Postat Februarie 16, 2021 Acum 5 ore, okean a spus: Ma duce cu gandul la " Pierduti in spatiu " Bineînţeles! Link spre comentariu
okean Postat Februarie 17, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2021 Nava se numea " Jupiter 2 " cu propulsie nucleara si posibilitati " interstelare "... Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 17, 2021 Partajează Postat Februarie 17, 2021 (editat) Din pacate nu se mai fac filme SF aproape deloc. Gen Startrek sau Stargate. Doar din cind in cind mai apare cite unul ce merita vazut. Oare dece? La Stargate am vazut aproape toate episoadele din toate cele 3 serii (SG1, Atlantis si Universe) si le am de un teanc serios de DVD-uri inregistrate acum peste 2-14 ani, daca or mai fi mergind la virsta lor. Editat Februarie 17, 2021 de sesebe Link spre comentariu
okean Postat Februarie 17, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2021 S-a facut o serie noua dupa " Lost in Space " cca 3 sezoane, oricum in anii 70' cand a fost difuzat la noi tot anul ne-am jucat " de-a nava spatiala " , trebuie amintite : " Tunelul Timpului ", " Planeta Gigantilor", " UFO "... Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Februarie 17, 2021 Partajează Postat Februarie 17, 2021 Lost in Space are momentan 2 sezoane difuzate pe Netflix, finalul este anuntat pentru 2021 prin vara. Link spre comentariu
okean Postat Februarie 18, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2021 (editat) Almanah ♠ Urzica 74' Editat Februarie 18, 2021 de okean Link spre comentariu
alcon Postat Februarie 18, 2021 Partajează Postat Februarie 18, 2021 La 17.02.2021 la 9:08, okean a spus: Nava se numea " Jupiter 2 " cu propulsie nucleara si posibilitati " interstelare "... Link spre comentariu
Postări Recomandate