BRANCA Postat Februarie 12, 2021 Partajează Postat Februarie 12, 2021 Am fost în '91 într-unul din ele.Statuia Libertăţii se vedea cât o cutie de chibrituri.La ultimul etaj pereţii erau de sticlă.Ţi se muiau picioarele când te apropiai de ei.În schimb panorama superbă... Era plin de vizitatori.O mulţime de asiatici. Link spre comentariu
icar Postat Februarie 12, 2021 Partajează Postat Februarie 12, 2021 (editat) Da. S-o fi gindit si la effeptusiuni secondariu? Editat Februarie 12, 2021 de icar Link spre comentariu
okean Postat Februarie 13, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2021 (editat) Fram 1971' Editat Februarie 13, 2021 de okean Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 13, 2021 Partajează Postat Februarie 13, 2021 Dintr-un dicţionar de la 1800 şi ceva.Într-o limbă struţocămilească la tranziţia de la scrierea slavonă la cea latină. Link spre comentariu
okean Postat Februarie 14, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2021 Daily Mirror 1976... Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 14, 2021 Partajează Postat Februarie 14, 2021 Okean.Ce traseu,biografic,a avut şi Nadia după Olimpiadă.Prin ce anturaje a ajuns...Să zic că se ocupa "şniţel" şi de "paraşutism"? Link spre comentariu
okean Postat Februarie 14, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2021 Ramane aceea cu primul 10...restul e can can... Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 14, 2021 Partajează Postat Februarie 14, 2021 Şi cancanul ăsta e de old stuff... Link spre comentariu
flomar60 Postat Februarie 14, 2021 Partajează Postat Februarie 14, 2021 In 2002 am fost cazat aprox 3luni de zile in Săliște....aveam o lucrare de facut in Sibiu....frumoasa localitate!....și ce palinca aveau,mamă mamă! Link spre comentariu
telefunken Postat Februarie 15, 2021 Partajează Postat Februarie 15, 2021 On 2/12/2021 at 11:29 AM, doru3160 said: Ca sa faci ce, cu paladiu? Inteleg pt novici, aurul si argintul sunt cu valorificare imediata, dar paladiul ma indoiesc sa il valorifici la fel de usor. Nici aurul nu cred ca il valorifici asa usor, nu poti controla puritatea a ceea ce recuperezi si nici un cumparator nu iti va oferi un pret bazat pe analiza unei mostre. Probabil ca exista un sistem piramidal al recuperatorilor si in varful lantului trofic sta vreo bulibasa, e amuzant sa credem ca BNR ar cumpara aurul recuperat din memorii sovietice, mai ales in conditiile in care nici nu mai avem dreptul de a marca aur. "Banca Națională nu avea cum să piardă dreptul de poanson, deci dreptul de certificare a calității aurului, pentru că nu l-a deținut niciodată. Poansonul a fost deținut de producătorul de aur, Phoenix Baia Mare. Când însă întreprinderea s-a privatizat, noii proprietari au pierdut poansonul. " Spun asta pentru ca am citit idei forumiste legate de faptul ca BNR ar cumpara aur recuperat, ceea ce este si fals si, mai ales, hilar. In fine, paladiul are un pret in jur de 2000 de Euro per uncie, nu e de lepadat. Link spre comentariu
Postări Recomandate