Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Nemtii au folosit , pentru antrenament ,benzina co87, care continea cam 1/3 alcool; in rest au folosit , pentru motoarele db, bmw, benzina co95 , de obicei sintetica in ultima parte a ww2; benzina co95 nu permitea  rapoarte de compresie mari, motoarele erau mai voluminoase si mai grele, injectia de apa si metanol a mai echilibrat sansele in lupta.

Aliatii au folosit benzina si cu co140 ,motor  napier-sabre  ,pe tempest.

Link spre comentariu
Acum 35 minute, franzm a spus:

Nu le vinde sigur. Azi mâine îi trebuie sa-si repare stimulatorul cardiac ;-)

Momentan n-am nevoie, la 47 (de ani) pot dansa toată noaptea la chefuri și evit să stau prea mult în cluburi/discoteci - la condiții de semiîntuneric mă agață gagicile de 18 - 25, chestie inacceptabilă din punctul meu de vedere :). (mai duc/aduc uneori copiii & prietenii lor la locațiile de distracție).

Concluzia e că AC180/181  + EFT308 le păstrez doar ca amintire.

Link spre comentariu

Cred că ar trebui făcută o colecţie de anunţuri dupe olx,din alea cu preţuri astronomice la componentele pentru electronică.Sunt tot felul de "şmecheri" sau habarnişti care au preţuri la fosile de zici că sunt din aur!Chiar şi la piesele,plăcile de reciclat,se cere uneori enorm...

Şi observ o caracteristică generală acolo,indiferent de categoria produselor.Se cere mai mult decât face!Chiar şi lucruri noi,luate din magazine,se vrea a se vinde mult mai scump.Am văzut uneori scule Parkside/Lidl la dublu preţ!!

Link spre comentariu

Alea din lidl de unde sa știe "bietul om" prețul, dacă nu au trecut pe la casa de marcat?

Acum exista și reversul medaliei... Oricât de mic ai pune prețul, inevitabil prima întrebare e... ultimul preț? Chiar dacă ii spui ca e fix, că nu e negociabil, dacă o marfa e 1 leu, tot aia te întreabă... ultimul preț? De aici, extrema cealaltă, prețul uriaș, din care sa scadă. Partea proasta e ca în timp chiar crede ca poate vinde la prețul ala astronomic listat, și nu mai scade :rade:

Link spre comentariu

La majoritatea astora noi, daca folosesti bit-ul potrivit si tii surubelnita dreapta nu ai absolut nici o problema. Iti sare autofiletanta din mina si nu se strica capul.

Link spre comentariu

Sesebe, bit dedicat a fost rupt de un surub. Pe de alta parte, daca apuca sa se roteasca in cruce, aia e. 

Cu scule corecte, nici suruburile vechi nu-ti faceau probleme.

Adica, scule corecte= no problem!

Link spre comentariu
Acum 45 minute, icar a spus:

Sesebe, bit dedicat a fost rupt de un surub.

Cel mai destept cedeaza intotdeauna.:rade:

Nu stiu cat de dedicat a fost bitul ala, dar eu nu am reusit sa rup nici unul pana acum. Suruburi in schimb, am rupt, iar cele din mamaliga, au cedat la cap.

Editat de doru3160
Link spre comentariu

Au avut o serie de la Unior atit de calite incit daca surubul era putin intepenit se rupeau ca sticla.

Primele la care am avut problema asta au fost Draper, am rupt si PZ2 si PZ3 la alea.

Totusi erau suruburi care am mai vazut si cerul nu doar indoor.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări