Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Acum 25 minute, merck a spus:

Bre, eu am pus niste cifre, vreau si eu la randul meu cifre pentru diferenta pana la 20-30 de miliarde.

Sunt estimari pe baza enunturilor " Astazi Guvernul s-a mai imprumutat cu... "  rezulta fro' 20 de miliarde ± 3dB :rade:

...problema e ca nu se spune ce s-a facut cu banii astia ca vorba aia " turcu' plateste "

Link spre comentariu

BIne ca acest Guvern ne mai spune ce face. Poate ne si mai minte.
Dar cele de trista amintire ne spuneau numai ce nu au facut altii :)
Si cati covrigi incap pe coada unui caine comunitar.

Link spre comentariu
37 minutes ago, icar said:

Eu zic sa-l punem prim ministru pe Bill Gates, dupa care sa-i mostenim guvernarea, ce ziceti, ne scoatem?

Nu vrei mai bine sa guvernam mostenirea lui Bill Gates? 

Link spre comentariu

In Harap Alb, tatal ii spune ...."in calatoria ta sa ai trebuinta si de cei rai si de cei buni, dar sa te feresti de omul ros iara mai ales de cel span cat ii putea"....dar  si de cei care fac donatii foarte mari...

Link spre comentariu
La 16.01.2021 la 14:24, BRANCA a spus:

Alcon.Tot ai poze cu ţigări "vintage".Ai întâlnit vreuna cu "Virginia" fără filtru,de Sf. Gheorghe?Pachet învelit în ţiplă.Am prins o singură dată prin anii 70.Un tutun galben de chiar ziceai că e de Virginia.Deosebite.

Nu, am găsit, cumpărat şi fumat doar în pachete normale fără ţiplă, mişto ţigarete.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări