Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Acum 3 ore, franzm a spus:

1. Pentru ca sunt mai ieftini decât ai lor.

2. Pentru a avea un mijloc de a exercita presiuni în negocierile de salariu cu medicii lor (excedent de forta de munca).

Presupun ca aveti statistici referitoare la diferentele dintre salariile medicilor din UK! Altfel nu am auzit sa fie excedent de medici sau cadre medicale pe acolo! Si in UK sau alte tari din vest, majoritatea medicilor romani (ca despre ei vorbim) ajung in tot felul de sate uitate de lume, unde bastinasii nu se duc! In marile orase sau la spitale renumite, ajung putini si dupa multi ani de munca, urmate de concursuri greu de trecut! nu e ca-n povestile in care toti absolventii de medicina din RO, ajung sefi de sectie in spitalele din Londra!

Link spre comentariu

N-ati inteles, excedentul se va forma aducand romanii in sistemul medical. 

29 minutes ago, Marele Savant said:

Nu e ca-n povestile in care toti absolventii de medicina din RO, ajung sefi de sectie in spitalele din Londra!

Asa am tot zis si eu cand sarea cate unul ca "romanii se duc la job călduț".

Habar nu au, cand cred ca la aeroport esti intampinat cu covorul rosu, cate trebuie sa faci ca sa ajungi acolo unde localnicii mediocrii ajung prin inertia pietei de munca. 

Link spre comentariu

Alcon.Tot ai poze cu ţigări "vintage".Ai întâlnit vreuna cu "Virginia" fără filtru,de Sf. Gheorghe?Pachet învelit în ţiplă.Am prins o singură dată prin anii 70.Un tutun galben de chiar ziceai că e de Virginia.Deosebite.

Link spre comentariu

Şi la tutun am fost furaţi.Nu pot decât să mă gândesc că s-a luat şpagă de la producătorii străini de tutun.

Şi,un paradox.Un pachet de "Carpaţi" original se poate vinde şi cu 100 lei!!

https://m.digi24.ro/special/campanii-digi24/romania-furata/romania-furata-privatizarea-tutunului-romanesc-o-afacere-controversata-care-nu-a-fost-niciodata-cercetata-penal-280466

Link spre comentariu

Tata a fost fumator de Carpati pina le`au mutat de la Timisoara, cele de Sf Gheorghe parca erau facute din resturi fata de cum se faceau la Timisoara.

Dupa asta s`a mutat pe Snagov insa prefera BT, alea nu prea se gaseau.

Dupa ce am ajuns in Jimbolia ii mai gaseam sirbesti, stiu ca erau 2 tipuri uzuale, cele mai bune eru in pachet rosu, cred ca Filter Yugoslavia, celelalte erau Weekend, pachet alb cu galben.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări