NICA Postat Ianuarie 2, 2021 Partajează Postat Ianuarie 2, 2021 Acum 21 ore, icar a spus: Ce vremuri , nici nu stii ce ai lua acasa. Link spre comentariu
icar Postat Ianuarie 2, 2021 Partajează Postat Ianuarie 2, 2021 (editat) Iti fac o sugestie: radioul din planul doi, stinga! Are niste butoane tare faine! Editat Ianuarie 2, 2021 de icar Link spre comentariu
BRANCA Postat Ianuarie 2, 2021 Partajează Postat Ianuarie 2, 2021 Mai bine o luaţi pe asta din curtea lui Cristiano Ronaldo!... Link spre comentariu
-Atlas- Postat Ianuarie 2, 2021 Partajează Postat Ianuarie 2, 2021 Acum 1 oră, alcon a spus: Buna Am unul in pod.Am umblat 3 ani dupa el. Spor tuturor Alex Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 2, 2021 Partajează Postat Ianuarie 2, 2021 Acum 1 oră, -Atlas- a spus: Buna Am unul in pod.Am umblat 3 ani dupa el. Spor tuturor Alex Si-l tii in pod .........?!? Link spre comentariu
-Atlas- Postat Ianuarie 2, 2021 Partajează Postat Ianuarie 2, 2021 Buna Pe moment da.Daca vrei pun o poza maine. Singura problema este cablul de la aparat la receptor. A fost folosit pe vechea centrala Penta la statia CFR Dej. Probabil cel original a crapat si a fost inlocuit. Spor tuturor Alex Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 2, 2021 Partajează Postat Ianuarie 2, 2021 Penteaconta se punea de la 1000 de numere in sus. Penta 32 de la 300-400de numere. De mica capacitate erau PABX-urile,intreprinderile aveau in general asaceva. Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 2, 2021 Partajează Postat Ianuarie 2, 2021 Acum 3 ore, BRANCA a spus: Mai bine o luaţi pe asta din curtea lui Cristiano Ronaldo!... Asta cu fundul mare ?!? Nu, merci! Pe oricare o poti face sa aiba fundul mare. Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 2, 2021 Partajează Postat Ianuarie 2, 2021 Asa mai merge............yoga veche....... Link spre comentariu
alcon Postat Ianuarie 3, 2021 Partajează Postat Ianuarie 3, 2021 Acum 9 ore, sesebe a spus: Asta cu fundul mare ?!? Nu, merci! Pe oricare o poti face sa aiba fundul mare. Pe înţelesul tuturor, se numeşte cur brazilian. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 3, 2021 Partajează Postat Ianuarie 3, 2021 Acum 1 oră, alcon a spus: Pe înţelesul tuturor, se numeşte cur brazilian. E bine de știut ca și pt asta exista macar un bărbat care zice cu năduf... iar a venit asta. Link spre comentariu
-Atlas- Postat Ianuarie 3, 2021 Partajează Postat Ianuarie 3, 2021 Acum 13 ore, Ion_Bumbu a spus: Penteaconta se punea de la 1000 de numere in sus. Penta 32 de la 300-400de numere. De mica capacitate erau PABX-urile,intreprinderile aveau in general asaceva. Buna Am avut acces si in centrala Penta din Cluj-Napoca,era pe strada Emile Zola. Acolo am vazut motoare Siemens din 1932 in functionare.Am fost surprins bineanteles. Cam jumatate din motoare erau originale. Spor tuturor Alex Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 3, 2021 Partajează Postat Ianuarie 3, 2021 (editat) Penta nu avea motoare. Aveau motoare doar 7D, 7A1 si 7A2 precum si cele telegrafice rotative http://doc.telephonecollectors.info/dm/BTMC_ITT_Pentanconta_1000.pdf Astea au aparut dupa 1950. Editat Ianuarie 3, 2021 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
-Atlas- Postat Ianuarie 3, 2021 Partajează Postat Ianuarie 3, 2021 Buna Inseamna ca am fost orb eu.Am petrecut mult timp in centrala Penta din Cluj-Napoca. Am asistat chiar la scoaterea ei din functie in anii '90. Erau motoare pe capat de rama,cu placute de alama pe care era stantat in mod sigur 1932. Nu am mai tinut legatura cu prietenul care lucra acolo,dar voi incerca sa dau de el,poate are si ceva poze de acolo.Era intradevar rotativa,dar pe motoare era foarte clar 1932. Spor tuturor Alex Link spre comentariu
Postări Recomandate