Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

1 oră în urmă, Vasile a spus:

Bugetarii

Vasile, când citește asta un brancardier de la ambulanță, sau un tehnician de la o școală, sigur îți zice la mulți ani... :rade:

Link spre comentariu
  • Administratori

40 e mult mai bine decat nimic

Romanii sunt ineficienti, salariul minim este prea mare la cat de mult le sta capul la munca, deabia asteapta sa sune clopotelul sa scape de "scarbici"

1 oră în urmă, doru3160 a spus:

Vasile, când citește asta un brancardier de la ambulanță, sau un tehnician de la o școală, sigur îți zice la mulți ani... :rade:

Iti dai seama ca nu la acest tip de bugetari am facut referire... ci la pizderia de bugetari din ministere care plimba o hartie pentru 1,2k euro pe luna. 

Link spre comentariu

In curand 2020 va fi " OLD stuff " asa ca :

Va doresc sa aveti miros si gust ! Sanatate ca-i mai buna decat toate...La multi ani !

Si va invit la o masa de Revelion din 1967 !

1967.jpg

Link spre comentariu
Acum 32 minute, Vasile a spus:

Romanii sunt ineficienti, salariul minim este prea mare la cat de mult le sta capul la munca, deabia asteapta sa sune clopotelul sa scape de "scarbici"

Inseamna ca nu ai fost in strainatate, sa vezi acolo putorile lor......si nimeni nu munceste mai mult de 8 ore pe zi. Dupa 8 ore au spart usa...iar sambata-duminica pustiu.

La noi inca se munceste...cateodata si 9-10 ore pe zi...nu mai vorbim de sambete sau duminici lucrate. Romanul inca este muncitor! De ce crezi ca sunt cautati romani la munca in strainatate? Muncesc mult si pe bani putini!

Cu generatia asta noua de copii este mai greu...nu le mai place munca...toti vor sa stea pe feisbuc, instagram, s.a.m.d....si sa le pice banii din cer!

Eu muncesc toata saptamana 9-10 ore pe zi, sambata pana la ora 17 si duminica pana la ora 15...si nu ma plang...si asa o tin de multi ani! Concediu n-am mai avut de 8 ani....rareori cand imi mai iau o duminica liber sa ma odihnesc. Si nu am munca de birou...ca mama n-a reusit sa ma faca inginer...muncesc cu cocoasa la greu!

Editat de mac01
Link spre comentariu

Nu sunt Gica contra dar unii chiar muncesc ptr salariu minim pe economie .. > fara spor de noapte ,fara spor de conditii deosebite,fara norma de hrana fara tichete de vacanta ,etc...

Editat de dan-a2
Link spre comentariu
1 hour ago, mac01 said:

Eu muncesc toata saptamana 9-10 ore pe zi, sambata pana la ora 17 si duminica pana la ora 15...si nu ma plang...si asa o tin de multi ani! Concediu n-am mai avut de 8 ani....rareori cand imi mai iau o duminica liber sa ma odihnesc.

Si o spui cu mandrie? Mie mi-ar fi rusine, zau asa?! Sclavagismul a apus de mult.

Ai sa fii printre cei carora le scrie seful cu drag pe cruce/piatra funerara.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, mac01 a spus:

Inseamna ca nu ai fost in strainatate, sa vezi acolo putorile lor......si nimeni nu munceste mai mult de 8 ore pe zi. Dupa 8 ore au spart usa...

Uite ca eu sunt de aproape patru decenii "în strainatate" si nu am avut zi de munca sub zece ore.

Link spre comentariu

Dle @mac01, rusine e sa lasi pe unul sa profite de viata ta. Ceea ce descrii dta este un dezechilibru in dezavantajul familiei si al sanatatii dtale.

Nu zice nimeni sa nu muncesti cu sârg si simt de raspundere, dar nici sa fii sclavul muncii. 

Asa cum am zis mai sus, ceva echilibru trebuie sa fie intre munca, viata personala, familie, sanatate. E greu de crezut ca cei de acasa iti zic: du-te Costele, du-te la munca, ce daca e Sambata, noi te asteptam cuminti acasa, fara tine ne e bine, bani sa aduci sa facem monument frumos, sa moara vecinii de ciuda. 

18 minutes ago, franzm said:

Uite ca eu sunt de aproape patru decenii "în strainatate" si nu am avut zi de munca sub zece ore.

Probabil de DE vorbesti ca strainatate. Am vazut cazuri cand munceau ei 10 ore, dar practic nici macar jumate. Nu stiu daca acumulau ore suplimentare sau stateau peste program pe timpul lor. 

PS: Eram angajat de 7 ani in firma, si pe piata muncii de vreo 15 ani. Intalnesc colega din DE, proaspat iesita de la scoala. Ea 5 saptamani de vacanta, eu 3 si alea dupa negociere de la 2 cat era standardul. Amandoi cu functii similare in firma. Firma avand 150k angajati la vremea aia, deci nu rupti in fund. Asa e viata! 

Link spre comentariu
Acum 12 ore, mac01 a spus:

Inseamna ca nu ai fost in strainatate, sa vezi acolo putorile lor......si nimeni nu munceste mai mult de 8 ore pe zi. Dupa 8 ore au spart usa...iar sambata-duminica pustiu.

sa inteleg ca in strainatate patronii aduc bani de acasa ca sa dea salarii mari muncitorilor lor care freaca menta?

Link spre comentariu

Xaxa.Meseriaşul casei e in Belgia.Lucrează in construcţii,inclusiv pe partea de sanitare.Singurul belgian in trupă e şeful!!Restul sunt români şi polonezi!!Acelaşi lucru spunea şi el,belgienii nu se bagă unde e de muncă!Şi zic de noi că suntem puturoşi!!

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări