Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Drobeta se facea si la Severin.Maturat bine era bun.Altfel,cum am zis,zgaraia gatul.Ma refer la faptul ca se simtea alcoolul.

Si la tzuica "altoita" si nematurata se simte alcoolul.Vorbesc de cea "fabricata" din tzuica,alcool sarbesc si apa.Am luat o tzeapa cu palinca matrasita cu alcool la Bran.Alcoolul sarbesc,de contrabanda,se distribuie in toata Romania.

Link spre comentariu

Pâna si la banala vodca exista diferente enorme de la o marca la alta. De exemplu, posirca ce se vinde sub denumirea de Absolut Vodca, te zgârâie în gât de-o simti si la trei zile dupa ce ai baut-o. Mai bine iei un "Doppelkorn" autohton. Sau, cum fac eu, vodca ukraineana.

Avem niste prieteni de familie originari din URSS. Prin ei am primit vinars din Republica Moldova, Armenia si Kazahstan. Merita încercate.

Link spre comentariu

Alcon.Ma mir ca le-au dat voie cu reclama asta!Apare un hot in ea...

Unele bauturi sunt inaccesibile pe piata RO.Ma refer la cele din spatiul ex-sovietic si din Cuba.Cel putin cele cubaneze nu pot fi intrecute de cele similare vandute la noi.Ma refer la rom si lichioruri.

Se mai strecoara prin RO un Havana Club de ananas sau banane?

Editat de BRANCA
Link spre comentariu

Pe bld.Grivitza, vizavi de Gara de Nord ,de prin 81-82 pana dupa revolutie, era un magazin unde se gasea havana club (rom) in 2 variante, la"liber", la un pret decent...

O varianta de cognac, asemanatoare cu martell, au produs la statiunea de la segarcea prin anii "80, sef era un profesor universitar "adevarat", au produs si "esenta" de .... la 60-65 grade.

In zonele necooperativizate din caras-severin  se producea "material" de calitate, rivaliza cu cel din maramures, la nevoie se putea completa in rezervorul de la dacie, in caz de nevoie (era aproape de mw50) dar era pacat...

Link spre comentariu

havana.jpg

" Romurile din gama Havana Club sunt maturate, de aici şi denumirea „Añejo” (învechit). Astăzi Havana Club este lider pe piaţa de rom cubanez în ţara sa şi din lume."

Editat de okean
Link spre comentariu
Acum 3 ore, BRANCA a spus:

Unele bauturi sunt inaccesibile pe piata RO.Ma refer la cele din spatiul ex-sovietic si din Cuba.Cel putin cele cubaneze nu pot fi intrecute de cele similare vandute la noi.Ma refer la rom si lichioruri.

Se mai strecoara prin RO un Havana Club de ananas sau banane?

Rom cubanez se gaseste pe la toate supermarketurile. Si Havana Club si Bacardi.

Editat de d2134
Link spre comentariu

Lasati propaganda.Rom cubanez Havana Club ca ala vechi?Mira'm-as...Stiu sticlele noi,unele otrava de scumpe.

Si unde ati vazut voi lichiorurile de ananas si banane?!Vreau si eu o poza,nu povesti...

Alea vechi erau produse de calitate la preturi accesibile.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări