Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Okean.Cum se invarte roata istoriei!In urma cu multi ani produceam sucuri naturale din greu.Dupa revolutie au disparut livezile,au disparut fabricile...Azi se chinuie mici producatori sa reinvie sucurile,la noi.Poate,peste vreo 10-20 de ani vom reusi sa ne revenim cu astea!...

Link spre comentariu
Acum 4 ore, BRANCA a spus:

Poate,peste vreo 10-20 de ani vom reusi sa ne revenim cu astea!...

In zona, sunt vreo trei producatori de nectar de fructe, in special mere. Productia depinde de nivelul recoltei. Anul acesta, s-au facut foarte multe mere, asa ca nectar de mere, va fi.

Editat de icar
Link spre comentariu

Okean.Faine previziunile.Mai sumbre mi se par cele de azi din filmele SF...Ca si azi viseaza omul ca toate muncile sa fie facute de masini.Da' intr-o societate in care masinile vor "gandi" singure,se vor reproduce singure,vor face totul,unde va fi locul oamenilor?

Link spre comentariu

Previziunile lui Nostradamus pt 2021:

- probleme cu bursele , multe firme dau faliment

-turismul cosmic si inteligenta artificiala se dezvolta accelerat IA in mod deosebit ..

-creste importanta robotilor

-razboi in orientul mijlociu

-cutremure ,furtuni ,cresterea nivelului oceanelor....

Link spre comentariu

Acum 21 minute, BRANCA a spus:

Okean.Faine previziunile.Mai sumbre mi se par cele de azi din filmele SF...Ca si azi viseaza omul ca toate muncile sa fie facute de masini.Da' intr-o societate in care masinile vor "gandi" singure,se vor reproduce singure,vor face totul,unde va fi locul oamenilor?

Buna intrebare ... " Drumul catre Iad este pavat cu cele mai bune intentii "

Editat de okean
Link spre comentariu
1 hour ago, Усилитель said:

Previziunile lui Nostradamus pt 2021:

Astea fac parte din seria "daca nu va ploua, va fi vreme frumoasa".

De ce asta si-a codificat previziunile in catrene criptice, ramane un mister.

Dupa cum tot mister este locul in care sunt pastrate, nu am vazut carte tiparita cu ele.

Si se par ca doar niste "initiati" sunt capabili sa le descifreze.

Alfel, am invatat in viata un lucru esential, orice previziune actioneaza in sensul realizarii ei.

Sau mai bine zis, oamenii au tendinta de a actiona in sensul indeplinirii oricarei previziuni.

Daca cineva este interesat, si dispune de resurse suficiente, poate aduce in plan real orice tampenie gen Nostradamus.

Daca un nostradamus prezice disparitia de pe piata a unui produs, oamenii isi vor face stocuri, produsul va fi greu de gasit temporar si credulii vor fi ferm convinsi ca predictia a fost reala.

Editat de telefunken
Link spre comentariu

<<I-am cerut (ca cadou!)sanatate.>>

Eu,pe lângă sănătate aș vrea să-mi dăruiască poftă de muncă!....adică să fiu în continuare interesat de un montaj ,de un experiment,să citesc un studiu,o carte....să fac ceva cu mâinile mele în gospodărie...unii ,la vârsta mea, nu știu decât să mănânce semințe și să vorbească prostii!....am exemple nenumărate și dintre cunoscuți si aiurea....

Link spre comentariu
La 21.12.2020 la 18:34, fluffy37 a spus:

Imi e dor de un borcan mare de fasole cu carnati....asa cum erau in alimentarile din 80 si.....nu gasesc poze pe net

in zona noastra se gasea fasole cu costita facuta la Raureni in jud.Valcea , era o minunatie , de cele mai multe ori era mai multa carne decat fasole , mai ales ca am facut practica la cativa kilometri de fabrica si la chiosc era pe primul loc la vanzari , doar o incalzeam la aburi si "baga pe sub nas "

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări