Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OLD stuff...

Postări Recomandate

Vedeti ca orice ciuperca e comestibila .....o data....

De altfel stiati ca exista ciuperci comestibile , otravitoare si necomestibile , adica se poate manca ,nu patesti nimic inafara de faptul ca are gust naspa......

ebook11.jpg

Link spre comentariu
Acum 12 minute, Усилитель a spus:

De altfel stiati ca exista ciuperci comestibile , otravitoare si necomestibile 

si halucinogene.

Defapt este doar un singur soi de ciuperci, ciuperca de camp. Restul sunt bureti.

Editat de daniels
Link spre comentariu

Cum erau sa o mierleasca si cei de pe Apollo 13. Tot de la codoi.

D2134, daca omul ar simti codoiul in concentratie mare, nu ar mai muri in incaperi cu dispozitive de ardere cu ventilatie defectuoasa. 

Link spre comentariu

Imi vine in minte faza cu beciul in care fierbe mustul... cand cobori e util sa ai o lumanare aprinsa in mana, s-a stins ai taiat-o !

Editat de okean
Link spre comentariu

Ei da...iei chibritul, o aprinzi inca odata si te feresti de curentii de aer.:rade:

Multi stiu de metoda asta de verificare, dar merg pe ideea ca lui nu i se poate intampla. 

Editat de doru3160
Link spre comentariu

Da, taman treaba cu beciul si luminarea, intareste faptul ca omul nu simte concentratia marita de codoi. Doar pica granada, daca sta prea mult in beci. Nici nu stie de ce, saracul. Partea buna e ca daca il scoti afara la timp, are sanse sa-si revina. 

Link spre comentariu

E primul model, n-am mai văzut așa ceva pe drum din copilărie (prin anii 80). Și atunci erau destul de rare comparativ cu modelele noi, foarte numeroase.

Ultimul model de Trabi am mai  văzut, inclusiv  recent (acum o lună- două). Culoare albastră, capace originale la roți, stare impecabilă. Clar aparținea unui pasionat.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări